26-2019: Murens fald – Skrivekursus – Klassisk musik – Pileflet d. 10/11 – 23/11

DKK 6,600.00DKK 11,600.00

2 uges kursus med valgfag om formiddagen

Pris i enkeltværelse 6600,-
Pris 2 personer i dobbeltværelse 11600,-

Husk: Du kan bestille bustransport til/fra højskolen længere nede på siden.

Ryd
Varenummer (SKU): 26-2019 Varekategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

MURENS FALD 30 ÅR
2019 er 30-året for en af de største begivenheder i vores levetid, nemlig Murens fald. For os, der voksede op under den kolde krig, blev der pludselig vendt op og ned på verden. Fra den ene dag til den anden var kommunismen og atomtruslen forsvundet og Europakortet fuldkommen forandret. Men hvad skete der egentlig dengang, og hvilken betydning fik det for os? Journalist og historiker Ole Retsbo fortæller om de store og dramatiske omvæltninger, som han oplevede på første hånd som udsendt reporter, først for TV 2 og senere TV–Avisen.

FÅ GANG I SKRIVERIET
Har du lyst til at nedskrive dine erindringer til glæde for dig selv og dine efterkommere? Eller til at skrive digte og noveller. Måske en roman? Flere og flere gør det og oplever glæden, når ordene flyder, og ideer eller erindringer står lyslevende på papir. På dette kursus får du hjælp til at flytte tankerne fra hovedet til ord på papiret, og til at gøre ordene på papiret levende. Du får også værktøjer til at finde erindringerne frem fra glemslen. Kurset har plads til maksimalt 12 deltagere. Der er ingen krav til hverken teknisk udstyr, erfaringer eller færdigheder.
Lærer: Hans Chr. Andersen

OS, DER ELSKER KLASSISK MUSIK
Hvis du hører til dem, der bare elsker at lytte til klassisk musik, så får du muligheden på dette kursus, hvor du vil blive præsenteret for et overflødighedshorn af værker og besætninger inden for klassisk musik af både ældre og nyere dato. Din musikalske guide på holdet er Simon Vikstrøm, der selv spiller violin.

PILEFLET  (max. 10 deltagere)
Tidligt forår og sent efterår inviterer vi til kursus i pileflet.
På efterårskurset arbejder vi med opblødt pil og bark. Du kan flette fuglefoderhuse, fuglefoderautomater, kurve, bakker, hjerter, stjerner og meget andet. Desuden kan du lære at strimle barken og flette små beholdere.
Begge kurser henvender sig både til begyndere og øvede.
Lærer er Gitte Kjær.

Yderligere information

Værelsestype

Enkeltværelse, Dobbeltværelse

Kursus 1. person

Murens fald 30 år, Få gang i skriveriet, Os, der lytter til klassisk musik, Pileflet

Kursus 2. person

Ingen, Murens fald 30 år, Få gang i skriveriet, Os, der lytter til klassisk musik, Pileflet

Du kunne også være interesseret i...