24-2019: Højskole classic – Jagt og vildt d. 20/10 – 26/10

DKK 4,800.00DKK 10,400.00

1 uges kursus med valgfag om formiddagen

Pris i enkeltværelse Højskole classic 4800,-
Pris 2 personer i dobbeltværelse Højskole classic 8.800,-

Pris i enkeltværelse Jagt og vildt 5600,-
Pris 2 personer i dobbeltværelse Jagt og vildt 10.400,-

Husk: Du kan bestille bustransport til/fra højskolen længere nede på siden.

Ryd
Varenummer (SKU): 24-2019 Varekategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Højskole classic
Helt klassisk højskole, som vor åndelige stamfædre, N.F.S Grundtvig og Kresten Kold definerede højskolen tilbage til dens start i 1840’erne. For især Grundtvig var højskolen et middel til folkelig dannelse ved at give almindelige mennesker indsigt i historie, litteratur og samfundsforhold, men uden at han angav nogen klar læseplan, heller ikke for den højskole han selv grundlagde i 1856. Skolen måtte tegnes af de mennesker, der drev den, mente han.

For os på Marielyst betyder det, at vi har udviklet en højskoleuge med vægt på musik, historie og aktuelle samfundsanliggender. Det bliver en uge, hvor alle skolens lærere bidrager med hver deres spidskompetencer i en stribe udfordrende foredrag. Men der bliver også lejlighed til at synge masser af sange fra Højskolesangbogen og høre koncerter med skolens eget orkester, Maries Mænd og musikalske gæster udefra. Skolens store kreative værksted har åbent ugen igennem og vi skal også på en heldagsudflugt og opleve nogle af de spændende, ukendte sider af Sydhavsøerne.

På dette kursus deltager en gruppe fra Gladsaxe Kommune.

Jagt og vildt
Et kursus for både den øvede og den nyslåede jæger og for dig, der gerne vil i gang med jagt.
Der vil også blive en del om buejagt, og det bliver muligt at prøve at skyde med alle tre slags buer, ligesom du får introduktion til, hvordan du kan lave din egen jagtkniv.
På kurset skal vi udfordres på skydebanen. Her vil du få mulighed for at blive bedre med din egen riffel eller prøve nye kalibre af. På samme måde skal vi udfordres af lerduekasteren.
Med skydefærdighederne på plads skal vi på jagt. Vi har i skrivende stund ikke fået aftalerne på plads endnu, men vi satser på at få adgang til gode jagtrevirer, hvor vi både kan gå på jagt med bøsse, riffel og bue. Inden hver jagttur holder vi oplæg om de jagtformer, som vi skal på. Har vi jagtbytte med os hjem, spiser vi det på højskolen – efter at vi har set på forskellige måder at brække og partere vildtet på.
Lærer: Jens Fogh

Yderligere information

Værelsestype

Enkeltværelse, Dobbeltværelse

Kursus 1. person

Højskole classic, Jagt og vildt

Kursus 2. person

INGEN, Højskole classic, Jagt og vildt

Du kunne også være interesseret i...