2-2019: Skrivekursus – Akvarelkursus – Politik – Nettet d. 3/2 – 16/2

DKK 6,600.00DKK 11,600.00

Et 2 uges kursus med valgfag om formiddagen

Pris i enkeltværelse 6.600,-
Pris i alt for 2 personer i dobbeltværelse 11.600,-

Husk: Du kan bestille bustransport til/fra højskolen længere nede på siden.

Ryd
Varenummer (SKU): 2-2019 Varekategori: Tags: , , , , , , ,

Description

Få gang i skriveriet

Har du lyst til at nedskrive dine erindringer til glæde for dig selv og dine efterkommere? Eller til at skrive digte og noveller. Måske en roman? Flere og flere gør det og oplever glæden, når ordene flyder, og ideer eller erindringer står lyslevende på papir. På dette kursus får du hjælp til at flytte tankerne fra hovedet til ord på papiret, og til at gøre ordene på papiret levende. Du får også værktøjer til at finde erindringerne frem fra glemslen. Kurset har plads til maksimalt 12 deltagere. Der er ingen krav til hverken teknisk udstyr, erfaringer eller færdigheder. Lærer: Hans Chr. Andersen

Farver i vand
Akvarelkursus. På dette akvarelhold vil du møde de grundlæggende akvarelteknikker. Vådt på tørt, vådt i vådt og så videre. Du vil høre om akvarellens historie og se film om akvarel. Er du øvet – eller har du bare mod derpå – vil du også få mulighed for at prøve mange sjove akvarel-eksperimenter. Lærer: Kåre Lind.

Dansk politik lige nu
Fra den politiske sæson begyndte efter sommerferien i 2018 har de politiske partier været stærkt optagede af at få sig positioneret sig til det næste valg, som kommer senest i juni 2019.

Vi dykker ned i den helt aktuelle politiske dagsform og studerer, hvad partierne satser på som vindersager til valget og hvordan sagerne matcher på den ene side tidens udfordringer og på den anden side folkestemningen. Vi får besøg af en række politikere og går dem på klingen på deres løfter til vælgerne og skal sammen med dem studere kampen om magten på Christiansborg.

Er valget afviklet på kursustidspunktet, ser vi på valgkampens forløb og skal dykke ned i de afgørende stunder, som altid opstår i en valgkamp og hvor valget reelt bliver afgjort. Vi skal også se på, om den nye regerings planer harmonerer med, hvad den lovede i valgkampen eller om den allerede er på vild flugt fra sine valgløfter.
Lærer: Christian Schou

Velkommen på nettet
Finder du det svært at færdes på internettet, er dette kursus for dig. Vi går frem skridt for skridt, så du bliver tryg ved alle trin af at bruge en computer/tablet til at udforske nettet – fra at tænde computeren, logge dig på, åbne netbank og e-boks til at søge informationer om rejsetider, billetkøb, vejret etc. og gå på Facebook. Du vil også lære, hvordan du opsætter, sender og modtager e-mails. Lærer er Jan Borre.

Yderligere information

Værelsestype

Enkeltværelse, Dobbeltværelse

Kursus 1. person

Få gang i skriveriet, Farver i vand, Dansk politik lige nu, Velkommen på nettet

Kursus 2. person

Ingen, Få gang i skriveriet, Farver i vand, Dansk politik lige nu, Velkommen på nettet

Du kunne også være interesseret i...