11-1-2019: Cykel – Vandre – Golf – Linedance d. 2/6 – 8/6

DKK 5,000.00DKK 10,700.00

Ugekursus med valgfag om formiddagen.

Alle pladser er solgt, men det er muligt at komme på venteliste ved at ringe til højskolens kontor.

Pris i enkeltværelse Cykel, Vandre og Linedans 5.000,-
Pris i enkeltværelse Golf 5750,-

2 personer i dobbeltværelse Cykel, Vandre og Linedans 9200,-
2 personer i dobbeltværelse hvor den ene vælger Cykel, Vandre eller Linedans og den anden vælger Golf 9950,-
2 personer i dobbeltværelse, hvor begge har Golf 10.700,-

Husk: Du kan bestille bustransport til/fra højskolen længere nede på siden.

Ryd
Varenummer (SKU): 11-1-2019 Varekategori: Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Lolland rundt – på cykel
Find cyklen frem og tag den med på højskole. For på dette cyklehold får du en cykel- og naturoplevelse ud over det sædvanlige. Vi cykler i et adstadigt tempo og holder mange pauser undervejs. Flere af dagene lader vi cyklerne overnatte på slutdestinationen og vi bliver fragtet frem og tilbage til højskolen med bus eller tog.
Medbring egen cykel! Det er muligt at få sin cykel gratis med højskolens bus fra/til København, hvis du selv tager med bussen.
Turleder: Simon Vikstrøm

Vandrehold
At vandre i flok er blevet populært, især i aldersgruppen 60+. På dette hold kører vi ud fra højskolen til de gode vandrestier, der er rundt om på Lolland og Falster – og mens vi traver dem tynde, får vi fortalt historierne om de seværdigheder, huse og egne, vi passerer. Vi går i jævnt tempo og max. 20 kilometer pr. dag. Husk tiltrådte vandrestøvler!
Vandreguide og fortæller: Jan Borre

Golf
Eneste højskole øst for Storebælt med golf-kurser!
For både begyndere og rutinerede golfspillere har vi golf på programmet i starten af juni.
Er du begynder, får du undervisning i golfens grundteknik og regler. Du spiller på en rigtig golfbane, men i et mindre format, så udfordringerne ikke bliver større end du kan magte. Det er muligt at låne et golf-sæt til lejligheden. Er du rutineret, handicapregistreret spiller, får du undervisning på netop dit niveau i alle spillets sofistikerede aspekter og bliver coachet omkring svingteknik, kort spil, køller og puttning. Vi spiller på Falsters tre bedste baner: Marielyst Golfklub, Falster Golfklub og Storstrømmens Golfklub.

Du skal selvfølgelig ikke spille golf hele dagen, men også nyde godt af alle de andre aktiviteter, vi har på højskolen: Masser af sang, musikalsk underholdning og spændende foredrag.
Lærere er Peter Søvad og Pernille Fenger.

Linedance
For første gang har vi linedance på programmet på højskolen med en instruktør, som er kendt i det danske linedance-miljø, nemlig Annie Muxoll fra Happy Feet Linedance i Vordingborg. Annie Muxoll har danset linedance siden 2003 og er en instruktør som brænder for at give danseglæden videre til andre. Mange forbinder linedance med cowboys, der danser i ternede skjorter og cowboyhatte. Men dansen opstod faktisk slet ikke på prærien. Linedance startede nemlig i England og blev først senere emigreret til det Vilde Vest – og resten af verden.

Men uanset historien bag dansen forbinder de fleste mennesker i dag linedance med country. Og det er da også rigtigt, at meget linedance foregår til countrymusik. Men man kan sagtens dyrke linedance til meget andet musik – fra pop over folk til rock. Alle musikgenrer vil blive brugt på kurset.
Linedance danses på rækker – altså lines på engelsk. Heraf navnet. Og man har ikke brug for en fast partner at danse med, fordi alle i princippet danser solo. Og alle som kan flytte fødderne og tælle til otte, kan deltage! Det vil dog være en fordel, hvis man har kendskab til de mest basale grundtrin i linedance.
Vi danser som regel 2 timer formiddag og 2 timer eftermiddag eller aften, mens den øvrige tid er helliget foredrag, udflugter, musik og sang.

Yderligere information

Værelsestype

Enkeltværelse, Dobbeltværelse

Kursus 1. person

Lolland rundt på cykel, Vandrehold, Golf, Linedance

Kursus 2. person

INGEN, Lolland rundt på cykel, Vandrehold, Golf, Linedance

Du kunne også være interesseret i...