Her er alle vi, som vil gøre alt for at give dig et godt højskoleophold

Herunder ser du højskolens faste lærerstab

Christian Schou

Underviser i politik og samfundsfag

… er skolens forstander og uddannet journalist. Har bl.a. været tv-tilrettelægger, skrivende journalist, politisk journalist og debatvært på P1 i DR. Har det daglige ansvar for højskolens ledelse.

cs@hsmarielyst.dk

Jannie Lehmann

Underviser i motion og kreative fag

… er uddannet bibliotekar og har haft chefstillinger i DR og Hørsholm. Er viceforstander og har sammen med Christian Schou ansvaret for ledelsen af højskolen.

jlm@hsmarielyst.dk

Kåre Lind

Underviser i humor, litteratur og billedkunst

… er uddannet cand. mag i litteratur, har udstillet malerier på den Frie og er blokfløjtenist. Kåre samarbejder med billedkunstnere, forfattere og musikere fra hele landet. På Kåres kunstkurser er der mulighed for at blive undervist både i teori, men bestemt også i praksis.

Simon Vikstrøm

Underviser i ornitologi, fuglestemmer, botanik, insekter og svampe

.… er cand. scient i biologi og violinspillende naturfagslærer. Simons kurser foregår såvel indendørs, som ude i den smukke natur omkring højskolen og på Falster – Simon står også for en stor del af skolens vandreture og rejsekurser.

Peter Søvad

Underviser i musik, historie, fortælling og golf.

… er uddannet bibliotekar og kontrabassist. Historiefortæller med liv og lyst. Peter har 20 år som højskolelærer i Nordjylland bag sig, og han har arbejdet som musiker, sanger, fortæller, foredragsholder og kursusholder over hele landet gennem et utal af år og i et utal af sammenhænge.

Jan Borre

Underviser i IT, foto, musik, rytmisk kor og samfundsfag – spiller på mange forskellige instrumenter.

… er uddannet billedkunst- og musiklærer. Har gennem 20 år været lærer på efterskoler, inden han kom til højskolen, hvor han slår sine folder i mange sammenhænge. Især de musikalske.

Leif Thomsen

Underviser i Håndværk og Design og smykkefremstilling

… arbejdede i mange år på efterskole som værkstedslærer, inden han kom til højskolen. Hos Leif er det muligt at efterkomme mange ønsker og behov inden for det ”lidt finere” håndværk med materialerne træ, sten, sølv, kobber og glas.

Gitte Kjær

Underviser i Håndværk og Design, pileflet og andre materialer på højskolens kreative værksted

… dedikeret pilefletter siden 2000. Er uddannet cand. pæd. og ved siden undervisningen på højskolen har hun selvstændig virksomhed og underviser derudover børn, unge og voksne.

Thomas Bjerre

Underviser i sang og samfundsfag, har foredrag, morgensamlinger og syng-sammen-aftener

… er uddannet ingeniør og har været gymnasielærer. Har en fortid i Miljøministeriet og arbejdet på forskellige høj- og efterskoler i Danmark.

Erik Skafte

Assisterer ved undervisningen i slægtsforskning samt varetager en række administrative opgaver udover it-opgaver

… har mange års erfaring indenfor IT – og har undervist på aftenskolerne på Falster.

Pernille Fenger

Underviser i livsstil, golf og romantik, har foredrag og morgensamlinger.

… er uddannet skolelærer og psykoterapeut MPF. Har bl.a. tidligere undervist på Aalborg Sportshøjskole.

Michael Mondrup

Holder foredrag i litteratur, opera og lokalhistorie

… er uddannet cand. mag i musik og tysk. Michael er derudover indkøber af litteratur til højskolens bibliotek.

Højskolens medarbejdere på kontoret, i køkkenet og dem, der holder det hele pænt og i god stand

Miriam Ahlqvist

Tina Stigsen

Administration og økonomi

Torben Nielsen

Pedel

Hans Nielsen

Pedel

Lisanne Munk

Kiosk og Rengøring
Uddannet serviceassistent, syerske og tilskærer.

Dorte Eskerod Tausen

Kiosk og rengøring
Uddannet kontorassistent. Har arbejdet som boligrådgiver i 13 år og sagsbehandler i A-kasse. Har ønsket at sadle arbejdsmæssigt om. Bor i Marielyst.

Kasper Brink

Køkkenchef, kok

Uddannet murer. Soldat ved Livgardenen med en udsendelse til Balkan som sygehjælper. Uddannet kok i København, hvor han arbejdede hos FN inden han kom til højskolen. Bor i Vordingborg med familien.

Julie Thyrsted Dalhoff

Ernæringsassistent.

Uddannet ernæringsassistent og har en fortid som tjener. Stammer fra Jylland, men har slået sine arbejdsmæssige folder i Nordsjælland inden hun kom til højskolen.

Pia B. Hansen

Ernæringsassistent, køkken

Uddannet køkkenleder. Har en fortid i forskellige kantiner i Nordsjælland bag sig inden hun kom til højskolen.

Helle Andersen

Tina Petersen

Kok, køkken

Henriette Ørskou

Ernæringsassistent, køkken

Uddannet social- og sundhedshjælper i 2008 og ernæringsassistent i 2017. Bor i Nykøbing F. med kæreste og børn. P.t. på barselsorlov.

Joakim Kingsley Anyang

Kok, køkken

Annette Tiemroth

Køkkenmedhjælper.
Uddannet social- og sundhedshjælper, praktikvejleder og folkeskolelærer i dansk og billedkunst. Bor i Marrebæk med mand, 2 hunde og 2 katte.

Chanette Larsen

Køkkenassistent, køkken