Tag med højskolen på rejse i Luthers fodspor

Kom bag om historien om Martin Luther

I 2017 er det 500 år siden, at Martin Luther bankede sine 95 teser op på kirkedøren ved Slotskirken i Wittenberg – og gav startskuddet til reformationen af den kristne kirke.

På et 2 ugers kursus (7. til 20. maj) på Højskolen Marielyst får du en grundig indføring i Luthers tid og tænkning - munken, der blev til oprører og reformator, og som ikke blot skabte den protestantiske kirke, men som kom til at forme store dele af den samfundstænkning, vi har i dag.

Første uge foregår på skolebænken på højskolen, hvor vi dykker ned i de mange forskellige aspekter af reformationen og anskuer den fra både et teologisk og politisk udgangspunkt.

Efter en uge på skolebænken på højskolen tager vi lørdag den 13. maj afsted i bus på en 7-dages rejse til det område i Tyskland, hvor Luthers liv udfoldede sig.

På rejsen besøger vi både de steder, hvor Luthers færdedes og andre seværdigheder med tilknytning til Luther og reformationen. Men vi tager os også tid til at se andre af områdets interessante tilbud.

Med på kurset og turen er forstander Christian Schou, lærer Kåre Lind og sognepræst Dorte Hedegaard.

Pris for 1 uge på højskole + 1 uges busrejse er kun 10.900 kr. ved indkvartering på dobbeltværelse. Enkeltværelse koster 1500 kr. ekstra.

Vil du kun med på rejsen, er prisen 7.900 kr. på dobbeltværelse og 9.400 kr. på enkeltværelse.

Tryk på "brochure" - så får du som pdf-fil den fulde beskrivelse af rejsen.

Brochure