Sommerkoncerter på højskolen

Højskolens sommerkoncerter byder på jazz, opera, klassisk, musicals og viser.
 

Torsdag d. 5. juli åbner højskolen koncerthuset for en stribe sommerkoncerter og den første aften står den på jazz med velkendte kompositioner. Stefan Ægidius spiller standards fra Real Book og giver numrene lidt personlige betragtninger med undervejs. Entré 75,- kr. betales ved indgangen.
 

Torsdag d. 12. juli gæster sangere fra Det Kgl. Teater højskolen og leverer festlige operastykker. Lars Bo Ravnbak, tenor og Charlotte Meldgaard, sopran akkompagneres af pianist Lise Hanskov. Billetter kan købes via www.billetto.dk og entréen på 125,- kr. kan også betales ved indgangen, hvis der er flere ledige pladser tilbage.
 

Fredag d. 20. juli kommer den skotske koncertpianist Robin Colvill på besøg og leverer en koncert med overskriften "Music for a Summer's Evening". Entréen på 125,- kr. betales ved indgangen. NB: Præsentation på engelsk.
 

Tirsdag d. 24. juli gæster Bente Kurre og Leif Ernstsen højskolen med viser og glade sange. Et festligt program og et par ord til eftertanken er også en del af aftenen. Entréen på 100,- kr. betales ved indgangen.
 

Fredag d. 27. juli står den på de bedste numre fra West End og Broadway, når britiske John Morgan, baryton og Kim Colvill, pianist går på scenen. Entréen på på 125,- kr. betales ved indgangen. NB: Præsentation på engelsk.
 

Torsdag d. 2. august byder vi på HALFDANSKERNE, der er på 10-års jubilæumstur. En forrygende aften med visefortolkning i topklasse, fuld gang i den på scenen og masser af humor. Billetter kan købes via www.billetto.dk og entréen på 100,- kr. kan også betales ved indgangen,hvis der er flere pladser tilbage.
 

Torsdag d. 9. august er der opera og musicals på programmet, når Kristiane Jordan, pianist og Lawrence Jordan, sopran gæster højskolen. Schumann, Schubert, Brahms, Gershwin, Simon og Garfunkel m.fl. er på programmet. Entréen på 75,- kr. betales ved indgangen. NB: Præsentation på engelsk.
 

Alle koncerter begynder kl. 19.30, men vi åbner døren til billet-salget fra kl. 19.00. Det er muligt at købes forfriskninger før koncerten og i pausen.

Her finder du flere arrangementer i koncerthuset: Arrangementer