Mad på Marielyst - gastronomi i august

En uge hvor alt skal handle om mad og drikke og du skal bare sætte dig til rette - nyde og deltage!
 

På kurset "Mad på Marielyst" fra søndag d. 19. august til lørdag d. 25. august, er der oplevelser og indhold til alle sanserne.

Vi har planlagt to udflugtsdage på dette kursus. Den ene dag skal vi bl.a. besøge Lolle Frugt og høre om, hvordan man driver en frugtplantage og vi skal se og smage de produkter, der produceres her. Vi skal spise frokost på Oreby Kro, hvor køkkenet på kroen vil præsenterer os for 4 lokale herligheder. Den anden dag skal vi besøge Krenkerup Gods, der huser en af Sydhavsøernes store bryghuse.
 

Hver dag har et tema, hvor vi kommer i dybden og omkring de perspektiver der er. En dag handler det f.eks. om fisk, en anden dag om egnsretter eller øl. Og så serverer højskolens køkken selvfølgelig måltider og menuer, der passer til temaet. På kurset kommer vi også omkring de gastronomiske trends, der hersker i disse år.

Vi får besøg af en lang række ildsjæle, der brænder for deres hjørne af det gastronomiske menu-kort - folk med indsigt og passion. Derudover vil der være foredrag, hvor mad og drikke spiller en central rolle. 


På kurset kommer du også tæt på personalet i højskolens køkken, som vil gøre deres ypperste for, at du får en hel særlig oplevelse. Højskolens køkkenchef Kasper Brink og medarbejderne i køkkenet glæder sig til at kræse for dig og giver en række tips med hjem. Alle drikkevarer er inkluderet i kursusprisen. 

Der er stadig pladser tilbage på kurset og du kan tilmelde dig via linket her: Mad på Marielyst d. 19. - 25. august.