Kvindfolkemødet 2017 indtager hele Marielyst

I 2017 er vores ambition at rykke Kvindfolkemødet som årlig begivenhed på Falster op i en ny liga.
 

Visionen er i 2017 at gøre de fem dage fra torsdag 1. juni til og med grundlovsdag 5. juni (som i 2017 tillige er 2. pinsedag) til et egentligt kvindFOLKEmøde i Marielyst området. Et møde, som vil kunne tiltrække både kvinder og mænd fra hele Danmark med interesse for kvinders vilkår.
 

Vi ser for os en begivenhed med stande/telte på Marielyst Torv og de øvrige offentlige arealer omkring torvet, og i Højskolens park, som ligger lige bag Torvet. Parken rummer ca. 2 hektar friareal, som Højskolen stiller til rådighed for alle, der måtte ønske at bidrage med en event.
 

Ligeledes stiller Højskolen sit Koncerthus til rådighed for alle, der måtte ønske at afvikle en event i Koncerthuset – ligesom Højskolen selv i de fem dage vil arrangere en stribe debatter og koncerter i huset, så der samlet i de fem dage vil være attraktive begivenheder i koncerthuset næsten non-stop i døgnets lyse timer.
 

I parken indbyder Højskolen selv – vanen tro – til Falsters største grundlovsmøde den 5. juni om eftermiddagen med stærke kvindelige talere, og pinsesøndag er det vores ambition at kunne tilbyde en udendørs koncert med et af tidens slagkraftige kvindelige orkestre.
 

Målet er at skabe en mangfoldig begivenhed, som uden at forfægte specifikke kønspolitiske eller kvindepolitiske synspunkter kan skabe rammen for gode debatter om kvinders vilkår i dagens Danmark. Samtidig skal Kvindefolkemødet ses som en kærkommen mulighed for samfundsinteresserede danskere til at nyde den tidlige sommers komme med en række aktiviteter i det fri med et særligt feminint fokus.
 

Mænd er naturligvis også velkomne og skal tiltrækkes af den unikke mulighed for at blive klogere på kvindekønnet i selskab med kvinder i alle aldre.
 

For at kunne virkeliggøre visionen for Kvindfolkemødet 2017 og sikre et bredt, mangfoldigt og alsidigt udbud af events har vi inviteret en række organisationer og institutioner til at blive medarrangør.
 

Nyt om, hvordan planlægningen skrider frem vil løbende blive delt her på siden og på www.facebook.com/kvindfolkemodet