Kursuskatalog 2018 er snart på vej

Hvis alt går efter planen lander Kursuskatalog 2018 i postkasserne hos jer i uge 43. Alle jer der har været her på kursus de senere år. Samtidig vil I også kunne finde kursuskataloget på forsiden af vores hjemmeside og alle kurserne i fanen "Kurser" på hjemmesiden. Billedet her er et lille udsnit af forsiden, da vi arbejdede med den sidste korrektur.

Vi åbner for tilmeldinger mandag d. 30. oktober!

Af erfaring ved vi, at der bliver travlhed ved telefonerne og dermed også lang telefonkø, inden du kan komme igennem til os i de første par uger.
Så benyt gerne vores tilmeldingsblanket til det kursus du ønsker, det finder du i fanen "Kurser" og i tilknytning til det hold du vil på.

Der er over 25 nye fag i kataloget, så glæd dig til at læse om det hele.

Da næsten 60% af kurserne til det kommende år bliver udsolgt i løbet af november og december i det indeværende år, skal du være hurtigt ude, hvis du vil være sikker på at få plads. "Først-til-mølle"-princippet gælder for tilmelding, så tøv ikke for længe, hvis der er noget du rigtigt gerne vil deltage i.

Hvis du vil have kataloget tilsendt (og ikke har været her før) - så skriv en mail til kontoret med dit navn og adresse. Kontorets mail er kontor@hsmarielyst.dk

Vi glæder os til at se dig på højskolen i 2018!