Juni og juli er nu udsolgt

Vores kurser i perioden 10. juni til 18. august er nu udsolgt, kurser hvor vi bl.a. kommer meget ud i det blå og er på flere udflugter end ellers.

Hvis du gerne vil opleve Sydhavsøerne i de lune måneder med højskolen, kan vi varmt anbefale 2 andre kurser, hvor der stadig er pladser.

hold 11 tager vi rundt på Sydhavsøerne på cykel, vi maler udendørs og der er indsigt og ideer til altanen eller den lille terasse. Kurset varer 2 uger og begynder søndag d. 27. maj og slutter lørdag d. 9. juni. Læse mere her.


hold 19 handler det hele om mad og vi skal rundt og besøge Sydhavsøernes mange mad- og fødevareproducenter vi spiser bl.a. frokost på Oreby Kro. Vi får besøg af mennesker, der brænder for mad og gode fødevarer og så udfolder vores lærere, hvordan mad også kan handle om kunst og musik. Vores køkkenchef Kasper Brink og viceforstander Jannie Lehmann er med hele ugen. Alle drikkevarer er inkluderet i prisen på dette kursus, så det er bare at sætte sig til bords og nyde en uges lækkerier. Kurset varer en uge og begynder søndag d. 19. august og slutter lørdag d. 25. august. Læs mere her.