"Folkekøkken og foredrag" forår 2018

Højskolen og LOF præsenterer seks nye kendisser til "Folkekøkken og foredrag" i foråret 2018.
 

Der er foredrag om alt fra dyretelepati til skattevæsenets udfordringer, fra klimaforandringerne til cypertruslen og fra politikernes utroværdighed til brevkasse-litteratur, når vi i foråret forsætter "Folkekøkken og foredrag".
 

26. februar kommer jounalist og tv-vært Niels Krause-Kjær på besøg, hvor det skal handle om politikernes troværdighed. 12. marts er det Ditte Young, dyretelepatør og clairvoyant, der gæster højskolen. Dramatiker og forfatter Line Knutzon kommer til Marielyst d. 9. april og senere på måneden gæster Jesper Theilgaard højskolen og hjælper os med at få fat i fup og fakta om klimaet.

Skatteminister Karsten Lauritzen indtager scenen 30. april og taler om de problemer skattevæsenet er ramt af og hvad han har tænkt sig at gøre ved dem. Sidste gæst i foredragsrækken er chefen for Center for Cypersikkerhed under Forsvarets Efterretningstjeneste, Thomas Lund-Sørensen, der tegner trusselsbilledet IT-mæssigt.

Billetter er allerede til salg på www.billetto.dk, hvor man kan købe billetter både med og uden spisning. Folkekøkkenet åbner kl. 18.30 og kræver køb af billet inden arrangementet.

Vælger man blot foredraget er det kl. 19.30 og med mindre alle billetter er solgt på forhånd, sælges der billetter ved døren på dagen fra kl. 19.00.