Få ledige pladser på forårets golf-kurser

Kom og oplev foråret på Falster, når Højskolen Marielyst holder golfkurser for både begyndere og rutinerede golfspillere


 

Er du begynder, får du undervisning i golfens grundteknik og regler. Du spiller på en rigtig golfbane, men i et mindre format, så udfordringerne ikke bliver større end du kan magte. Det er muligt at låne et golf-sæt til lejligheden.
 

Er du rutineret, handicapregistreret spiller, får du undervisning på netop dit niveau i alle spillets sofistikerede aspekter og bliver coachet omkring svingteknik, kort spil, køller og puttning.

Vi spiller på Falsters tre bedste baner: Marielyst Golfklub, Falster Golfklub og Storstrømmens Golfklub. Lærere er Jan Borre, Peter Søvad og Pernille Fenger.
 

Kurset bliver afviklet uden om højskoleloven. Det vil sige, at vi ikke får statstilskud til det, og prisen derfor er højere end for vores øvrige kurser – til gengæld kan du få lov at spille golf, så længe du lyster hver dag, uden at du er forpligtet til at følge højskolens øvrige tilbud. Men du har muligheden – så du kan få en golfferie med alt det, som højskolen byder på: Masser af sang, musikalsk underholdning og spændende foredrag.
 

Vi har ledige pladser på vores golf-kursus på hold 8 og 10.

Se datoer og pris ved at klikke på kursusnumrene 8 og 10 herover.