Efterårets arrangementer

Nu begynder efterårets arrangementer at tikke ind i kalenderen

Der er allerede kommet en masse foredrag og koncerter i kalenderen i efteråret 2017, men endnu flere er på vej. Vi kan i efteråret igen præsentere "Folkekøkken og Foredrag" i samarbejde med LOF Guldborgsund. Her er der mulighed for at spise med på højskolen inden vi går ind i koncerthuset til foredrag. Joan Ørting, Asger Aamund, Waage Sandøe, Nikolaj Kirk er de første 4 navne vi kan præsentere. Billetterne kan købes på www.billetto.dk, på højskolen og hos LOF i Nykøbing.

Og der er masser af musik på programmet igen til efteråret fra klassisk musik, over franske viser til folkpop. Hvis vi skal fremhæve et par koncerter må det blive det svenske folkpop band "Kolonien" d. 6. oktober og så står den på masser af Mozart med kaffe og Sachertorte d. 17. november. 

Vores kontor på 1. sal sælger billetter til alle arrangementer og skriver dig gerne op. Åbningstiderne er mandag - torsdag kl. 10 -12 & 13 - 15, fredag kl. 10 - 12 & 13 - 14. Telefonnummeret er 54 13 63 61.

Du kan finde arrangementerne her på hjemmesiden i "Arrangementer", til en del af arrangementerne kan du købe billetter på www.billetto.dk og på vores Facebook-side kan du følge med i, hvad der løbende tikker ind. Vi opretter publikumsarrangementer på hjemmesiden og Højskolens Facebook-side så snart vi har truffet aftale.

På gensyn i koncerthuset på Højskolen Marielyst!