Alsidigt musikprogram til årets Seniorfestival i Marielyst, hvor en tredjedel af billetterne er solgt uden at publikum kendte et eneste navn

Det var med stor spænding, at Højskolen Marielyst sidste år inviterede landets seniorer til Seniorfestival. For er en festival med høj musik, for få stole, lange toiletkøer og ophvirvlet støv nu noget for de danske seniorer? Det var det bestemt! Mange timer før åbningen stod seniorerne i kø foran indgangen til højskolens park, hvor festivalen udspillede sig på to af sommerens bedste vejrdage i 2019. Mere end 3000 fandt vej til festivalen og fyldte festivalpladsen ud til sidste bardun.

Succesen var så markant, at højskolen igen i år kalder til Seniorfestival. Som sidste år sker det i samarbejde med landsorganisationerne Danske Seniorer og Faglige Seniorer og den lokale afdeling af Ældre Sagen.

Festivalen ligger på samme tidspunkt som i 2019, nemlig onsdag og torsdag i uge 30. Datoerne er 22. og 23. juli, begge dage fra kl. 10-22.

Billetsalget har været i gang siden november på højskolens hjemmeside, og selv om der ikke har været offentliggjort andet end datoerne, så er en tredjedel af billetterne allerede solgt. Prisen for at deltage begge dage er 350 kr. Vil man kun deltage den ene af dagene, er prisen 200 kr.

Musikprogrammet begynder at tage form

Programmet til festivalen er nu ved at tage form. I sekretariatet for festivalen på højskolen arbejdes der i disse dage intenst for at sammensætte et alsidigt program, som rammer et bredt udsnit af landets seniorer. Festivalens program kommer til at bestå af en blanding af koncerter, foredrag, talks og debatter fra festivalens 3 forskellige scener.

De største musiknavne til festivalen er på plads.  Onsdag aften bliver det Michael Carøe og Guldholdet, der spiller på festivalens store scene og torsdag aften bliver det Søs Fenger Band, som lukker årets festival fra den store scene.

Musikprogrammet rummer i det hele taget et bredt udsnit af, hvad modne danske kunstnere kan præstere. På programmet er så forskellige kunstnere som Keld og Hilda, Troels Trier, Stig Møller & Peter Ingemann, James Rasmussen (fra Four Jacks), Blueskartellet, Mary’s Men, Bente Kure & Leif Ernstsen, Sigfred Pedersen Kabaretten med bl.a. Peter Abrahamsen, Soul Invitation (gospelkor), Trio Tinggard og Dansk Amerikansk Musikklub med bl.a. Kim Sagild. Der kommer flere musiknavne til de næste uger.

I alt stiler festivalen mod at byde på cirka 60 forskellige koncerter, foredrag og talks i løbet af sine to dage.

Læs mere om Seniorfestivalen 2020 og find billetter HER.