Tirsdag den 18. oktober kan du få et særligt indblik i højskolens kursuskatalog for 2023, når vi holder reception for alle interesserede.

Hvordan laver man blomster af crepepapir? Hvem var Karen Blixen egentlig – som person og forfatter? Og hvad er historien bag højskolen, som i starten af 1900-tallet og frem til 1969 var badehotel, der trak borgerskabet ud til kysten? Det og meget, meget mere kan du lære mere om på et af Højskolen Marielysts spritnye kurser. Temaerne er alle iblandt de godt og vel 70 kurser, som vi udbyder i det kommende år. Heraf er de 15 helt nye kurser, mens seks af dem er genoplivede kurser, som fx ikke var på programmet i år. De resterende knapt 50 kurser, er klassikere med en popularitet, der gør, at de også er at finde i 2023.

Kataloget udkommer i uge 42

Kursuskataloget udkommer i uge 42 og i selvsamme anledning holder vi på højskolen reception og fejrer udgivelsen tirsdag den 18. oktober kl. 15.30-17.00 – alle er velkommen til lanceringen, hvor der både vil være kaffe og kage og skøn musik af vores husorkestret Maries mænd, som består af højskolens musikalske undervisere.

”Vi er rigtig tilfredse med kataloget for 2023 og vil gerne markere udgivelsen på behørig vis”, fortæller forstander Christian Schou, der håber på et fint fremmøde på dagen.

Flere korte kurser

”Vi har i 2023 lagt vægt på at tilbyde flere korte kurser af en varighed på mellem fire og seks dage. Vores erfaring er, at mange seniorer går til mange forskellige aktiviteter og de kan derfor ikke altid tage to uger ud af kalenderen for at tage på højskole. Med flere korte kurser håber vi på, at de bedre kan finde tiden til at opleve højskolelivets herligheder”, fortæller han.

Kan højskoleopholdet ikke blive langt nok, er der dog stadig flere 13-dages kurser at vælge imellem og ellers er man jo altid velkommen til at nuppe en uge mere.

Mød underviserne

Har du lyst til at se nærmere på kataloget og møde underviserne, så kig forbi til lanceringen den 18. oktober. Det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig.

Du kan tage et smugkig på kursuskataloget online her