VINTERRABAT 25%: Genbrugsguld - Store videnskabsfolk - Europa i flammer - Højskolesang

Kursusnr.: 

2/2018

Dato: 

04.02.2018 - 17.02.2018

Status: 

  • Venteliste

DU FÅR 25% VINTERRABAT PÅ KURSUS 2 - de 25% rabat fratrækkes kursusprisen. Se priser efter beskrivelsen af de 4 fag herunder.

OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT AF FØLGENDE FAG, SOM FØLGES I HELE PERIODEN:


Genbrugsguld
Et kursus for dig, der elsker genbrugsting og at få tingene til at skinne. På kurset tager vi rundt til de bedste genbrugsbutikker på Lolland-Falster og går på jagt efter unika, som vi kan se kan blive til funklende guld med en lille indsats på højskolens værksted. Du køber selv de ting, du vil arbejde med (eller kan medbringe dem hjemmefra) – og får dem selvfølgelig med hjem efter kurset, når du har fået dem til at skinne. Lærere: Gitte K. Hansen og Kåre Lind.


Store videnskabsfolk

Ørsted, Einstein, Curie, Newton, Linné, Krogh, Maxwell, Brahe, Kopernikus, Dalton, Steensen. Hvad er det nu de hedder til fornavn, og hvorfor er det nu, de er så berømte? Svaret får du på dette hold.  Simon Vikstrøm har gravet i videnskabsfolkenes liv og levned og fortæller om deres bidrag til nutidens samfund – og også de sjove og spændende historier bag berømthederne. Lærer: Simon Vikstrøm.


De uundgåelige Krige – Europa I Flammer

For Europa var perioden 1914-1945 i realiteten en lang krig med en våbenhvile i midten. Set i bakspejlet var både 1. og 2. verdenskrig uundgåelige og forudsigelige. Vi dykker ned i et Europa i flammer og finder de røde tråde fra den ene krig til den næste – og ser hvordan afslutningen på de to krige stadig præger Europa i dag. Lærer: Peter Søvad.


Så syng da, Danmark!

Et kursus for dig, der elsker at synge sammen med andre og mærke sangens kraft. Vi dykker dybt ned i højskolesangbogens skattekiste og får nye øjne og ører på mindst 50 af de smukkeste nyere melodier og tekster i bogen. Undervejs bliver der tid til snak om teksterne, forfatterne og komponisterne, og vi forsømmer heller ikke hverken opvarmning, god sangteknik eller flerstemmighed.  Lærer: Thomas Bjerre.

2 uger:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

4.800 kr.

Duopris

5.600 kr.

Solopris

6.400 kr.


 

VINTERRABAT PÅ 25%:

Spejderpris = 3.600,- kr. pr. person

Duopris = 4.200,- kr. pr. person

Solopris = 4.800,- kr. pr. person

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: