VINTERRABAT 25%: Fisk og fluer - Historier om DK - Farver i vand - iPad - sådan

Kursusnr.: 

3/2018

Dato: 

18.02.2018 - 24.02.2018

Status: 

  • Ledigt

DU FÅR 25% VINTERRABAT PÅ KURSUS 3 - de 25% rabat fratrækkes kursusprisen. Se priser efter beskrivelsen af de 4 fag herunder.
 


OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT AF FØLGENDE FAG, SOM FØLGES I HELE PERIODEN:


Fisk og fluer (UDGÅR)

Når februar-kulden bider dejligt i kinderne, står der fiskeri på skemaet. Når vejret er til det, tager vi ud og prøver fiskelykken i de gode farvande omkring Falster. Hjemme på højskolen dykker vi ned i fiskeriets finere teoretiske finesser og lærer at binde fluer til lakse-fiskeriet senere på året. Et kursus både for nybegyndere og erfarne fiskere. Medbring dit eget fiskeudstyr. Lærer: Jens Fogh.


Historier om Danmark

Med tv-serien ”Historien om Danmark” har DR1 og Lars Mikkelsen i 2017 på fremragende vis givet os det store overblik over Danmarks historie. På dette kursus lægger vi os i sporet af tv-serien og dykker ned i nogle af de kendte og ukendte enkelthistorier, som gemmer sig bag overblikket. Historierne kommer til at udspille sig i perioden fra omkring middelalderen og næsten helt op til vor egen tid. Lærer: Peter Søvad.
 

Farver i vand

Akvarelkursus. På dette akvarelhold vil du møde de grundlæggende akvarelteknikker. Vådt på tørt,  vådt i vådt og så videre. Du vil høre om akvarellens historie og se film om akvarel. Er du øvet – eller har du bare mod derpå – vil du også få mulighed for at prøve mange sjove akvarel-eksperimenter. Lærer: Kåre Lind.
 

Bliv fortrolig med din Ipad (VENTELISTE)

En Ipad er Apples bud på en tablet – de små tynde tavle-computere, som har vundet stor udbredelse de sidste 5 år. De kan det samme som større computere og er tit nemmere at komme i gang med end computere. Der er mange forskellige tablets på markedet, men på dette kursus arbejder vi med Ipad – og lærer fra bunden af, hvordan man bruger den til både stort og småt. Medbring din egen Ipad til kurset. Lærer: Jan Borre.


1 uge:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

4.000 kr.

Duopris

4.400 kr.

Solopris

4.800 kr.


 

VINTERRABAT PÅ 25%:

Spejderpris = 3.000,- kr. pr. person

Duopris = 3.300,- kr. pr. person

Solopris = 3.600,- kr. pr. person

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: