S Livsstilskursus 2 x 6 uger

Kursusnr.: 

S/2018

Dato: 

21.10.2018 - 09.03.2019

Status: 

  • Ledigt

Har kiloene sneget sig på gennem årene? Vil du have en sundere livsstil? Så har du chancen på vores nye livsstilskursus.


Kurset varer 12 uger, fordelt med:

seks uger fra 21. oktober til 1. december 2018

seks uger fra 27. januar til 9. marts 2019.


På kurset får du redskaber til at slanke dig her og nu - og redskaber til at  bevare vægttabet efter kurset. Ikke mindst det sidste er i fokus, for de fleste kan godt finde ud af at tabe sig, men de tabte kilo har det med at komme igen...

Derfor har vi som mål at hjælpe dig til at ændre usunde vaner. Det gør vi ved at arbejde med:


 

- Din motivation og víljestyrke

- Hvordan du får sund mad hver dag

- Hvilke motionsformer, der er gode for dig

- Din personlige kostplan, udarbejdet i samarbejde med en diætist.


Vi arbejder også med de psykologiske udfordringer, som en livsstilsændring kan give. Og vi prøver at kredse os ind på, hvad der er baggrunden for din kamp mod kiloene. Vi fører gruppesamtaler om udfordringerne ved at komme hjem fra kurset. Og har du brug for individuelle samtaler, kan du føre dem med kursuslederen, der er psykoterapeut MPF.
Der står selvfølgelig også motion og idræt på programmet, ligesom højskolen under opholdet vil servere slankevenligs mad.
Livsstilsholdet arbejder hver formiddag efter morgensamlingen, mens du resten af dagen kan vælge mellem højskolens øvrige tilbud af foredrag, ture, koncerter og værkstedsudfoldelser.
Kurset ledes af Pernille Fenger, skolelærer og psykoterapeut MPF.


 

12 uger:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

22.000 kr.

Duopris

26.000 kr.

Solopris

30.000 kr.

Personlige oplysninger, du afgiver til Højskolen Marielyst i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Højskolen Marielyst.

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.

Øvrige oplysninger til Højskolen: