8-2018 Golf - Kor - syng dig glad - Håndværk og design - Farver i vand (NY)

Kursusnr.: 

8/2018

Dato: 

29.04.2018 - 05.05.2018

Status: 

  • Venteliste

OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT AF FØLGENDE FAG, SOM FØLGES I HELE PERIODEN:


Golf – for både begyndere og rutinerede

Er du begynder, får du undervisning i golfens grundteknik og regler. Du spiller på en rigtig golfbane, men i et mindre format, så udfordringerne ikke bliver større end du kan magte. Det er muligt at låne et golf-sæt til lejligheden.

Er du rutineret, handicapregistreret spiller, får du undervisning på netop dit niveau i alle spillets sofistikerede aspekter og bliver coachet omkring svingteknik, kort spil, køller og puttning.

Vi spiller på Falsters tre bedste baner: Marielyst Golfklub, Falster Golfklub og Storstrømmens Golfklub. Lærer er Jan Borre og Peter Søvad.

Kurset bliver afviklet uden om højskoleloven. Det vil sige, at vi ikke får statstilskud til det, og prisen derfor er små tusind kroner højere end med tilskud – til gengæld kan du få lov at spille golf, så længe du lyster hver dag, uden at du er forpligtet til at følge højskolens øvrige tilbud. Men du har muligheden – så du kan få en golfferie med alt det, som højskolen byder på: Masser af sang, musikalsk underholdning og spændende foredrag.

Pristillæg til golf: 1800 kr.


Kor – syng dig glad

Et 1-uges kor-kursus, hvor sangglæden vægtes højt. Vi synger pop, jazz, swing, viser og gospel i to-, tre- og firestemmige arrangementer med fokus på rytme, dynamik og klange. Vi slutter kurset med at give koncert for de øvrige kursister på højskolen. Det er ikke nødvendigt på forhånd at kunne læse noder. Det lærer vi undervejs. Lærer: Jan Borre


Håndværk og design

Har du lyst til at bruge dine hænder, men endnu ikke fundet dit yndlingshåndværk? Så er Håndværk & Design skabt til dig. Her bliver du systematisk introduceret til de forskellige håndværksdiscipliner, du kan arbejde med på værkstedet, og når du har fundet din favorit, får du så mulighed for at udfolde dig i den disciplin, du vælger. På dette kursus handler det om: Snitte i træ eller arbejde i cykelslange - eksempelvis dørhammer og smykker / Genbrug - vægure og lamper / Pileflet - efter årstiden / Metaltråd - figurative udtryk / Fuglekasser og foderautomater i træ og pil. Lærere: Leif Thomsen og Gitte Kjær Hansen.


Farver i vand (NY)

Akvarelkursus. På dette akvarelhold vil du møde de grundlæggende akvarelteknikker. Vådt på tørt,  vådt i vådt og så videre. Du vil høre om akvarellens historie og se film om akvarel. Er du øvet – eller har du bare mod derpå – vil du også få mulighed for at prøve mange sjove akvarel-eksperimenter. Lærer: Kåre Lind.


NB: En del af pladserne er reserveret til grupper.


1 uge:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

4.000 kr.

Duopris

4.400 kr.

Solopris

4.800 kr.
Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.
Valgfag
Oplys gerne om du er begynder eller øvet golfspiller. Øvede golfspillere bedes oplyse evt. golfhandicap.

Øvrige oplysninger til Højskolen: