7-2018 Fuglesang og sangfugle - Få gang i skriveriet (UDSOLGT) - Matador. Vi får aldrig nok - Smykker af sølv & glas (UDSOLGT)

Kursusnr.: 

7/2018

Dato: 

15.04.2018 - 28.04.2018

Status: 

  • Ledigt

OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT AF FØLGENDE FAG, SOM FØLGES I HELE PERIODEN:

Fuglesang og sangfugle

Lyt og lær. I april og maj synger fuglene på højtryk, og mange sangfugle er på vej hjem fra de varme lande. På april-kurset får du sandsynligvis lov til at byde løvsangeren velkommen hjem og på maj-kurset er det nattergalen, vi hilser velkommen. Du vil på kurset lære en teknik til selv at komme videre med fuglestemmerne. Undervisningen foregår både ude og inde. Lærer: Simon Vikstrøm.


Få gang i skriveriet (Udsolgt. Vi henviser til kursus 27-2018, hvor et tilsvarende valgvag er oprettet)

Har du lyst til at nedskrive dine erindringer til glæde for dig selv og dine efterkommere? Eller til at skrive digte og noveller. Måske en roman? Flere og flere gør det og oplever glæden, når ordene flyder, og ideer eller erindringer står lyslevende på papir. På dette kursus får du hjælp til at flytte tankerne fra hovedet til ord på papiret, og til at gøre ordene på papiret levende. Du får også værktøjer til at finde erindringerne frem fra glemslen. Kurset har plads til maksimalt 12 deltagere. Der er ingen krav til hverken teknisk udstyr, erfaringer eller færdigheder. Lærer: Hans Chr. Andersen


Matador – Vi får aldrig nok

2017 beviste det endnu engang: Vi danskere får aldrig nok af tv-serien Matador. Historien udspiller sig fra 1929-1947, hvor grundstenen til det moderne Danmark blev lagt. På kurset udforsker vi perioden med udgangspunkt i tv-serien – og får i tilgift en række af de morsomme historier, der knytter sig til seriens tilblivelse. I kursets frie tid bliver der lejlighed til at gense serien. Lærer: Peter Søvad.


Smykker af sølv og glas (Udsolgt)

På kurset lærer du at fremstille de flotteste smykker efter dit eget design af sølv og glas. Du behøver ikke spor erfaring med smykkefremstilling, men bliver hjulpet gennem hele processen af kursets to lærere, Leif Thomsen og Ellen Demant. Der er kun plads til 15 kursister, og der fyldes op efter først-til-mølle princippet.


2 uger:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

4.800 kr.

Duopris

5.600 kr.

Solopris

6.400 kr.
Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: