6-2018 Senior og hva' så - Dans dig glad - Det uendelige univers

Kursusnr.: 

6/2018

Dato: 

08.04.2018 - 14.04.2018

Status: 

  • Få ledige pladser

OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT AF FØLGENDE FAG, SOM FØLGES I HELE PERIODEN:


Nu er du blevet senior – og hva’ så? 

Mange nye veje åbner sig, når man ankommer til den nye fase i livet, som det er at sige farvel til arbejdslivet og blive fuldvoksen senior.  Hvordan kan man blive ved med at bruge løs af sine talenter og sin erfaring, når stikket til arbejdslivet er trukket? Hvor finder man nye venner til det nødvendige daglige samvær uden for hjemmet og familien? Hvad kan man gøre for, at de sidste 30-40 år af livet bliver ligeså meningsfulde som de hidtidige – måske ligefrem kulminationen på livet? På dette kursus tilbyder Poul-Erik Tindbæk en ugelang ”tænkepause” til dig, som står foran din pensionering eller er gået på pension inden for de sidste par år. Poul-Erik Tindbæk driver rådgivningsvirksomheden www.en3karriere.dk.


Dans dig glad

På dette kursus er danseglæden i centrum mere end den tekniske udførelse. Under ledelse af Jan Borre skal vi prøve en række forskellige danse – lige fra almindelige folkedanse, over seniordanse til les lanciers. Der kræves ikke specielle forudsætninger for at være med på dansegulvet – andet end evnen til at flytte benene, godt humør og glæden ved at udfolde sig sammen med andre.


Det uendelige univers

Med Politikens fhv. videnskabsjournalist Henry Nørgaard som rejsefører kommer du på et strejftog gennem rummet, hvor vi bliver fortrolige med universets arkitektur – med planeternes placering, afstandsforhold etc. Vi ser også på, hvordan stjernerne er opbygget og vi skal følge jagten på liv på andre planeter. Hvis vejret tillader det, kigger vi om aftenen på nattehimlens stjerner.


NB: En del af pladserne er reserveret til grupper.


1 uge:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

4.000 kr.

Duopris

4.400 kr.

Solopris

4.800 kr.
Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: