4-2018 Filmhold: Store stjerner - Lær at spille guitar - Ind i jazzen - Håndværk og design

Kursusnr.: 

4/2018

Dato: 

25.02.2018 - 10.03.2018

Status: 

  • Ledigt

OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT AF FØLGENDE FAG, SOM FØLGES I HELE PERIODEN:


Store stjerner og små skæve …

… er overskriften til årets store filmhold. To uger, hvor vi skal se og diskutere en stribe kvalitetsfilm og gå i dybden med tre store filmstjerner: Poul Reichhardt, Meryl Streep og Jesper Christensen. Men der bliver også plads til små skæve film, bl.a. et par spændende rumænske og et par islandske film. Lærer: Hans-Jørgen Møller.


Lær at spille guitar

Det er aldrig for sent at lære at spille guitar. Det er sjovt at spille guitar, og det er nemmere end du tror at komme i gang. På to uger kommer du gennem guitarens anatomi, hvordan du holder guitaren og bruger dine fingre og et plekter. Når du har godt greb om guitaren, lærer du at spille de mest grundlæggende akkorder, så du kan vende hjem og spille din første sang for familien. Medbring selv guitar. Lærer: Jan Borre.


Ind i jazzen (er desværre aflyst)

Jazz er improvisationens kunst. Fra sin opståen i de amerikanske sydstater i slutningen af det 19. århundrede har den bredt sig til hele verden. Vi skal se på jazzens musikalske udvikling igennem det 20. århundrede og høre om nogle af jazzens store personligheder. Og vi skal selvfølgelig høre en masse jazz – bl.a. kursusdeltagernes ”lytterønsker”. Lærer: Peter Søvad


Håndværk og design (er desværre aflyst)

Har du lyst til at bruge dine hænder, men endnu ikke fundet dit yndlingshåndværk? Så er Håndværk & Design skabt til dig. Her bliver du den første uge systematisk introduceret til de forskellige håndværksdiscipliner, du kan arbejde med på værkstedet, og i den anden uge får du så mulighed for at udfolde dig i den disciplin, du vælger. Vi afvikler også en 1 uges udgave af kurset, hvor hele forløbet komprimeres. Lærere: Leif Thomsen og Gitte Kjær Hansen.


2 uger:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

4.800 kr.

Duopris

5.600 kr.

Solopris

6.400 kr.
Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: