26-2017 Store videnskabsfolk - Fremstilling af julegaver - Brug din iPad

Kursusnr.: 

26/2017

Dato: 

26.11.2017 - 02.12.2017

Status: 

  • Få ledige pladser

HOLD 26 OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT A F FØLGENDE FAG (A-B-C), SOM FØLGES I H ELE FORLØBET 26. november – 2 . december
 

STORE VIDENSKABSFOLK

Ørsted, Bohr, Einstein, Curie, Willerslev, Newton, Brahe, Darwin og Linné er bare nogle af de store videnskabsfolk og personligheder som er emnet for Simon Vikstrøms kursus. Vi går I dybden med deres liv og levned og bliver klogere på, hvilken forskning og hvilke bedrifter, der førte til deres berømmelse. Dette krydres med sjove, interessante og kuriøse historier ommenneskene.
 

FREMSTILLING AF JULEGAVER

Dette fag henvender sig først og fremmest til de kreative. For her vil vores værksteder være åbne, så man måske kan få lavet julegaver, med sit helt eget særpræg. Viceforstander Jannie Lehmann og vores værkstedslærere er i julehumør, og står til rådighed med støtte til papirklip og andet kreativt håndarbejde samt fremstilling af smykker i glas, sølv og sten, trædrejning og meget, meget mere.
 

BRUG DIN IPAD

En iPad er en lille computer, der er let at betjene og nem at have med sig overalt. Den kan være en genvej til mail og internet. De er enkle i brug og nemme at komme i gang med, så mange har glæde af at starte direkte med en iPad/tablet, selv om de ikke tidligere har arbejdet med computer. På Jan Borres kursus starter vi helt fra bunden. Hvordan bruger jeg min iPad? Hvordan søger jeg på internettet? Hvordan tager jeg billeder? Eneste forudsætning er, at man medbringer sin egen iPad

Dette hold er tilrettelagt i samarbejde med Gladsaxe kommune

1 uge: 4.300 kr.

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

jeg vil gerne modtage nyheder om kurser, arrangementer og tilbud fra højskolen via e-mail og sms. Jeg kan til enhver tid melde fra igen pr. telefon eller via e-mail til højskolen.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: