24-2018 Fugle på træk - Rock'n'roll - Digital foto - Sport på film

Kursusnr.: 

24/2018

Dato: 

07.10.2018 - 20.10.2018

Status: 

  • Ledigt

OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT AF FØLGENDE FAG, SOM FØLGES I HELE PERIODEN:
 

Sport på film
Sport og sportsstjerner har alle dage været godt filmstof. 2017 var ingen undtagelse med de fine film om bokseren Jørgen ”Gamle” Hansen og filmen om rivaliseringen mellem tennisstjernerne Bjørn Borg og John McEnroe. På kurset skal vi se såvel spille- som dokumentarfilm om sport. Fra Leni Riefenstahls ”Olympia” over Jørgen Leths ”Stjernerne og vandbærerne” til de to føromtalte film. Og en stribe andre film, hvor begejstringen for sport lyser ud af hvert et billede. Lærer: Hans-Jørgen Møller.
 


Fugle på træk

Bøtø Nor og Gedser Odde er fantastiske fuglelokaliteter, der om efteråret udviser imponerende mængder af trækkende og rastende fugle! Vi lærer om trækfuglene på højskolen og tager på ekskursioner til de gode fuglelokaliteter på Sydfalster. Vi besøger også Gedser Fuglestation, hvor vi følger fugleringmærkningen på tæt hold. Fugletrækket strækker sig helt ind i november måned og derfor er der gode fugleoplevelser på begge kurser. Lærer: Simon Vikstrøm.


Rock and Roll Forever!

Rock’n’roll har sin oprindelse i andre amerikanske musikstilarter: Jazz, blues, country, gospel osv.

Vi skal høre om rockens oprindelse og møde nogle af rockens vigtigste kunstnere fra perioden ca. 1955 – ca. 1970. Og så skal vi forsøge at sidde stille på stolene, mens vi hører ægte uforfalsket rock and roll! Lærer: Peter Søvad


Digital foto og billedbehandling

Med digitale kameraer tager vi fotos som aldrig før – og oftest med knappen stillet på automatik. Men dine fotos kan blive både skarpere og klarere med blot en smule indsigt i, hvordan du bruger dit digitale kameras mange funktioner. På kurset lærer du om billedkomposition og kameraindstillinger i felten, og hvordan du efter endt fotografering kan beskære og farvekorrigere dine fotos. Endelig kommer vi også rundt om, hvordan du bedst lagrer dem. Lærer: Jan Borre.


2 uger:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

4.800 kr.

Duopris

5.600 kr.

Solopris

6.400 kr.


 

Personlige oplysninger, du afgiver til Højskolen Marielyst i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Højskolen Marielyst.

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: