24-2017 Papirkunst - Fortælling - Løvfald og fugle - Brug din iPad

Kursusnr.: 

24/2017

Dato: 

29.10.2017 - 11.11.2017

Status: 

  • Ledigt

HOLD 24 OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT A F FØLGENDE FAG (A-B-C-D), SOM FØLGES I HELE FORLØBET 29. oktober – 11. november

PAPIRKUNST

Deltag i et univers, hvor papir og karton er omdrejningspunktet for spektakulære dekorationer, udtryk og brugsting. På viceforstander Jannie Lehmanns kursus bliver du introduceret til kunstnere, designere og folk med kærlighed til papir. Vi studerer, hvad de skaber og hvordan de har gjort det. Du får endvidere rig lejlighed til at selv at lege med papir og fremstille dine egne papirkreationer.

FORTÆLLING

Et kursus for alle der har lyst til at fortælle en god historie. Hvilket er en kunstart, som man kan øve sig i. På kurset vil du møde andre, der også har lyst til at fortælle, og du vil få forskellige små fortælleopgaver. Du vil samtidig høre livsfortællinger, myter, vittigheder – og du vil finde ud af, hvorfor fortællinger er så vigtige. Kurset ledes på dynamisk vis af historiefortællerne Peter Søvad og Kåre Lind.

LØVFALD OG FUGLE

I det sene efterår tager Simon Vikstrøm temperaturen på naturen netop nu. En stor del af efterårets fugletræk gennem Danmark går via Falster. Og Gedser Odde er netop berømt som et af Danmarks bedste steder at se på fugletræk om efteråret. På Simon Vikstrøms kursus er der god tid til at lære alt om emnet både i teorien i undervisningslokalet, samt på ture i felten. Vær forberedt på at tilbringe en del tid ude (hvis vejret da ellers tillader det), da vi regner med at skulle besøge både Fuglereservatet Bøtø Nor, samt at overvære ringmærkning af fugle på Gedser Fuglestation

BRUG DIN IPAD

En iPad er en lille computer, der er let at betjene og nem at have med sig overalt. Den kan være en genvej til mail og internet. De er enkle at bruge og nemme at komme i gang med, så mange har glæde af at starte direkte med en iPad/tablet, selv om de ikke tidligere har arbejdet med computer. På Jan Borres kursus starter vi helt fra bunden. Hvordan bruger jeg min iPad? Hvordan søger jeg på internettet? Hvordan tager jeg billeder? Eneste forudsætning er, at man medbringer sin egen iPad

2 uger: 5.400 kr.

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

jeg vil gerne modtage nyheder om kurser, arrangementer og tilbud fra højskolen via e-mail og sms. Jeg kan til enhver tid melde fra igen pr. telefon eller via e-mail til højskolen.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: