23-2018 Krimilitteratur - Den tredje hjerne - Klassisk musik

Kursusnr.: 

23/2018

Dato: 

30.09.2018 - 06.10.2018

Status: 

  • Venteliste

OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT AF FØLGENDE FAG, SOM FØLGES I HELE PERIODEN:


Læser du krimier?

Krimiromanen er ikke længere litteratur, som pæne mennesker gemte væk i bogreolen. Vi dykker ned i de forskellige genrer: Fra den klassiske whodunit over nordic noir til samfundskritiske krimier og etniske krimier. Vi vil tale om, hvad der gør en krimi til litteratur og udveksle erfaringer fra egen læsning. Der er ingen litteraturliste til kurset, men vi slutter med at udarbejde en oversigt over gode krimier baseret på deltagernes erfaringer. Lærer: Hans Chr. Andersen


Menneskets tredje hjerne

Forskning i menneskets tarmsystem er eksploderet de sidste 4-5 år og er på vej til at vende op og ned på lægevidenskabens syn på mennesket. Tarmen er vores tredje hjerne efter lille- og storhjernen, siger forskerne. På kurset opdateres du på den nyeste viden om tarmsystemet, og sammen diskuterer vi, hvilke konsekvenser det vil få for menneskets selvopfattelse, at nøglen til vores sundhed og helse skal findes blandt stinkende tarmgasser. Kursusleder: Christian Schou.


Os, der elsker klassisk musik

Hvis du hører til dem, der bare elsker at lytte til klassisk musik, så får du muligheden på dette hold, hvor du vil blive præsenteret for et overflødighedshorn af værker og besætninger inden for klassisk musik af både ældre og nyere dato. Din musikalske guide på holdet er Simon Vikstrøm, der selv spiller violin og har været musikudøver i en lang årrække.


NB: En del af pladserne er reserveret til grupper.


1 uge:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

4.000 kr.

Duopris

4.400 kr.

Solopris

4.800 kr.

Personlige oplysninger, du afgiver til Højskolen Marielyst i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Højskolen Marielyst.

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: