23-2017 Kursus om fugletræk - Jazzkursus - Humor for alvor

Kursusnr.: 

23/2017

Dato: 

22.10.2017 - 28.10.2017

Status: 

  • Venteliste

HOLD 23 OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT A F FØLGENDE FAG (A-B-C), SOM FØLGES I HELE FORLØBET 22. oktober – 28. oktober
 

KURSUS OM FUGLETRÆK

En stor del af efterårets fugletræk gennem Danmark går via Falster. Og Gedser Odde er netop berømt som et af Danmarks bedste steder at se på fugletræk om efteråret. På Simon Vikstrøms kursus er der god tid til at lære alt om emnet både i teorien I undervisningslokalet, samt på ture i felten. Vær forberedt på at tilbringe en del tid ude (hvis vejret da ellers tillader det), da vi regner med at skulle besøge både Fuglereservatet Bøtø Nor, samt at overvære ringmærkning af fugle på Gedser Fuglestation.
 

JAZZKURSUS

Jazzmusik kaldes med rette for det 20. århundredes musik. To af jazzens helt store personligheder blev født lige omkring år 1900: Louis Armstrong og Duke Ellington. På Peter Søvads kursus skal vi gennemgå jazzens spændende historie gennem hele århundredet. Vi skal høre og se masser af forskellig jazzmusik og jazzmusikere som video og film. Deltagerne på kurset opfordres til selv at komme med et bud på et jazznummer og/eller en jazzmusiker og fortælle, hvorfor netop dette stykke har betydning for dem.
 

HUMOR FOR ALVOR

På Kåre Linds kursus vil vi sammen undersøge, hvad humor er for noget. Undervejs på vores rejse i humorens verden vil vi se på humor i dagligdagen, i menneskets udvikling og vi vil fortælle vittigheder, se på galgenhumor og vi vil beskæftige os med nogle af de store humorister. Humor for alvor skal nok blive sjovt – og også en smule alvorligt.
 

Dette hold er tilrettelagt i samarbejde med Gladsaxe kommune.
 

1 uge: 4.300 kr.

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

jeg vil gerne modtage nyheder om kurser, arrangementer og tilbud fra højskolen via e-mail og sms. Jeg kan til enhver tid melde fra igen pr. telefon eller via e-mail til højskolen.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: