22-2018 Musik på Marielyst - Håndværk og design

Kursusnr.: 

22/2018

Dato: 

16.09.2018 - 29.09.2018

Status: 

  • Venteliste

OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT AF FØLGENDE FAG, SOM FØLGES I HELE PERIODEN:


Musik på Marielyst

2 uger, hvor højskolen emmer af musik i næsten alle døgnets 24 timer! Spiller du selv på et instrument, kan du tage instrumentet med og nyde sammenspillets glæder inden for både klassisk og rytmisk musik, herunder folkemusik. Hvis du ”bare” er musiknyder, er kurset fyldt med musikalske foredrag og åbne masterclasses, hvor vi kommer ind i musikkens og musikernes værksted. Og så skal vi selvfølgelig synge en hel masse! Alle skolens faste lærere er med på dette kursus.


Håndværk og design - OBS Alle pladser optaget på dette fag

Har du lyst til at bruge dine hænder, men endnu ikke fundet dit yndlingshåndværk? Så er Håndværk & Design skabt til dig. Her bliver du systematisk introduceret til de forskellige håndværksdiscipliner, du kan arbejde med på værkstedet, og når du har fundet din favorit, får du så mulighed for at udfolde dig i den disciplin, du vælger. Lærere: Leif Thomsen og Gitte Kjær Hansen.


2 uger:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

4.800 kr.

Duopris

5.600 kr.

Solopris

6.400 kr.

Personlige oplysninger, du afgiver til Højskolen Marielyst i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Højskolen Marielyst.

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.
Valgfag
Oplys gerne om du medbringer et instrument til "Musik på Marielyst".

Øvrige oplysninger til Højskolen: