22-2017 Værdikrigerne - Ind i jazzen - Digital foto- og billedbehandling - Hækling

Kursusnr.: 

22/2017

Dato: 

08.10.2017 - 21.10.2017

Status: 

  • Ledigt

HOLD 22 OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT A F FØLGENDE FAG (A-B-C-D), SOM FØLGES I HELE FORLØBET 8. oktober – 21. oktober
 

VÆRDIKRIGERNE

Nålen på det politiske kompas er svinget rundt adskillige gange de sidste 50 år. Midt i det hele står værdikrigerne – de markante personligheder i samfundsdebatten, der kan gøre enhver lille kontrovers til et spørgsmål om nationens eller demokratiets overlevelse. Forstander Christian Schou tager dig på en tur til værdikrigens slagmark. Vi får besøg af en række af tidens markante værdikrigere og prøver at finde ud af, om det overhovedet er muligt at definere frontlinjerne i værdikrigen. Et kursus for dig, der har lyst til at tage del i debatten om tidens samfundsspørgsmål.
 

IND I JAZZEN

Jazzmusik kaldes med rette for det 20. århundredes musik. To af jazzens helt store personligheder blev født lige omkring år 1900: Louis Armstrong og Duke Ellington. På Peter Søvads kursus skal vi gennemgå jazzens spændende historie gennem hele århundredet. Vi skal høre og se masser af forskellig jazzmusik og jazzmusikere som video og film. Deltagerne på kurset opfordres til selv at komme med et bud på et jazznummer og/eller en jazzmusiker og fortælle, hvorfor netop dette stykke har betydning for dem.
 

DIGITAL FOTO – OG BILLEDBEHANDLING

Jan Borre tilbyder et fotokursus I billedkomposition, redigering og efterbehandling. Kurset henvender sig både til begyndere og øvede, som har lyst til at tage endnu bedre billeder. Og som har lyst til at blive bedre til billedforståelse og komposition. Samtidig ser vi også på, hvordan vi kan gemme og efterbehandle vores digitale fotos.
 

HÆKLING

To uger fyldt med hækling, for hækling er sjovt! På dette kursus får vi besøg af to hæklere: Pia Johannessen og Susan Monique Ammentorp. I den første uge handler det om flerfarvehækling, mønstre, teknikker og materialevalg. Vi hækler karklude, håndklæder samt babyudstyr, bamser, kager og legetøj. Det kræver ingen forudsætninger at deltage - og er du en garvet hækler, vil der også være masser at gå i gang med for dig. I den anden uge får du øvet forskellige teknikker, mønstre og materialer som kan blive til tasker, punge, puder eller plaider. Her tager vi også udgangspunkt i dine egne projekter og ønsker. Der vil være mulighed for at købe materialer i kursets første uge.
 

2 uger: 5.400 kr.

 

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

jeg vil gerne modtage nyheder om kurser, arrangementer og tilbud fra højskolen via e-mail og sms. Jeg kan til enhver tid melde fra igen pr. telefon eller via e-mail til højskolen.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: