21-2017 Musik på Marielyst - Smykker af sølv og glas

Kursusnr.: 

21/2017

Dato: 

24.09.2017 - 07.10.2017

Status: 

  • Få ledige pladser

HOLD 21 OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT A F FØLGENDE FAG (A-B), SOM FØLGES I HELE FORLØBET 24. september – 7 . oktober
 

MUSIK PÅ MARIELYST

På dette to-ugers kursus på Højskolen Marielyst står den på fuld musik fra morgen til aften. Og vi mener virkelig fuld musik. Her er noget både for dem, som selv har lyst til at spille sammen med andre, men så sandelig også for dem, som ’bare’ elsker at lytte og glædes ved god musik. Kurset er tilrettelagt således, at de musik-udøvende selv medbringer et instrument. Vi opretter på den baggrund forskellige grupper, hvor man så kan opleve glæden ved at spille sammen med andre kursister, med vores lærere og med deres musikalske venner, som også kommer på besøg i disse 14 dage. De enkelte grupper bliver indenfor klassisk musik, spillemandsmusik og rytmisk musik. (Husk at skrive på tilmeldingen hvilket instrument du medbringer).
Men det er under ingen omstændigheder nødvendigt, at man er udøvende musiker for at deltage på kurset. Hvis du har lyst til at lytte, vil der være foredrag og film om sang og musik i alle genrer. Du kan glæde dig til en masse koncerter, og der vil også være masser af muligheder for at synge. Både i form af undervisning i flerstemmig sang, men også – som altid – en masse sang fra Højskolesangbogen. Vi glæder os til 14 dage, hvor højskolen summer af sang og musik fra morgen til aften.

SMYKKER AF SØLV OG GLAS

På Ellen Demants og Leif Thomsens kursus kan du lave smykker af glas, der bliver smeltet i en glasovn. Ellen har importeret noget fantastisk glas fra England, som du kan lave smykker eller manchetknapper af – eller øreringe til både huller og clips. Du behøver ikke at have erfaring – Ellen og Leif vil hjælpe dig igennem processen, så du kommer hjem med flotte smykker, som du ikke havde drømt om. Der er kun plads til 15 kursister på dette smykkekursus, og der fyldes op efter først-til-mølleprincippet.

2 uger: 5.400 kr.

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

jeg vil gerne modtage nyheder om kurser, arrangementer og tilbud fra højskolen via e-mail og sms. Jeg kan til enhver tid melde fra igen pr. telefon eller via e-mail til højskolen.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: