20-2018 Uhm! Svampetid - Kunsten at fortælle - Tegn, mal og se

Kursusnr.: 

20/2018

Dato: 

26.08.2018 - 08.09.2018

Status: 

  • Ledigt

OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT AF FØLGENDE FAG, SOM FØLGES I HELE PERIODEN:
 


Uhm – svampetid!

Alle svampe kan spises - det er bare virkningen, der er forskellig! Vi drager i felten og lærer kunsten at finde de gode spisesvampe – og skelne dem fra de giftige. Bliver man først grebet af denne verden, er den svær at slippe igen. På kurset vil du også lære om svampenes værter, træerne. Lærer: Simon Vikstrøm.


Kunsten at fortælle en god historie

Der er dem, der kan få enhver lille begivenhed i deres liv til at blive til en god historie. Og så er der dem, der kan få selv indlysende gode historier til at blive uendelig kedsommelige at lægge øre til. At fortælle en god historie er en kunstart, som man kan øve sig på. På kurset arbejder vi med fortællingens grundelementer og indøver via små fortælleopgaver de elementer og den spændingsopbygning, som hører enhver god historiefortælling til. Du kommer til at høre en række spændende livsfortællinger, myter og vittige historier – og du får redskaber til at få din indre historiefortæller frem i lyset. Lærere: Peter Søvad og Kåre Lind.


Tegn, mal - og se

På dette hold er der mulighed for at tegne efter nøgenmodel.  Du vil komme til at træne din iagttagelsesevne og lære om tegning og maleri med blyant, kul, tusch, akvarel og akryl.  Der vil også være mulighed for at male naturen omkring højskolen, at male de andre kursister, at male dyr eller efter film og fotos. Lærer: Kåre Lind.
 


2 uger:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

4.800 kr.

Duopris

5.600 kr.

Solopris

6.400 kr.


 

Personlige oplysninger, du afgiver til Højskolen Marielyst i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Højskolen Marielyst.

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: