19-2018 Mad på Marielyst - All inclusive

Kursusnr.: 

19/2018

Dato: 

19.08.2018 - 25.08.2018

Status: 

  • Ledigt


Nyt kursus: Mad på Marielyst

En hel uge, hvor alt på Marielyst handler om mad. Vi skal spise ekstra godt. Både morgen, middag og aften. Vi skal prøve helt nye råvarer og opskrifter. Vi skal have vine og øl til maden, der matcher dagens menu.


Og vi skal rundt på Sydhavsøerne og besøge nogle af de mange innovative og kreative fødevareproducenter og initiativer, som øerne blomstrer med netop i disse år - vi tager på både en halvdags- og en heldagsudflugt.


Og så skal vi tale om mad og blive klogere på mad og diskutere mad: Er der en modsætning mellem velsmag og sundhed? Hvordan holder man den slanke linje uden at blive kostforagter? Hvilken vej går madudviklingen i disse år? Giver det mening at riste sine egne kaffebønner? Og meget, meget mere. Vi skal også se på maden i kunsten, litteraturen og musikken.


Der er et tillæg på 800 kr. på dette kursus til at hæve madkvaliteten til det sublime, til maden vi spiser ude og til de medfølgende drikkevarer.  Kursusledere er Kasper Brink, højskolens køkkenchef og Jannie Lehmann, højskolens viceforstander.


Vi besøger bl.a. Krenkerup Bryggeri, Sakskøbing Gårdbutik, Sakskøbing Hotel og Lolle Frugt. Frokosten på heldagsudflugten torsdag d. 23. august spiser vi på Oreby Kro. Hver dag har et tema, hvor vi kommer i dybden og perspektiverer temaet. Vi får også besøg af en lang række passionerede mad-, vin- og øl-mennesker og så skal vi selvfølgelig diskutere tidens gastronomiske trends. 
 

Pristillæg til dette kursus: 800 kr. som tillægges nedenstående priser.


1 uge:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

4.000 kr.

Duopris

4.400 kr.

Solopris

4.800 kr.

Personlige oplysninger, du afgiver til Højskolen Marielyst i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Højskolen Marielyst.

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.

Øvrige oplysninger til Højskolen: