17-2018 Strejftog på Sydhavsøerne - Golf

Kursusnr.: 

17/2018

Dato: 

29.07.2018 - 04.08.2018

Status: 

  • Venteliste

OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT AF FØLGENDE FAG, SOM FØLGES I HELE PERIODEN:


Strejftog på Sydhavsøerne

Strejftog på Sydhavsøerne er et 1-uges kursus, hvor vi sætter fokus på Sydhavsøerne, dvs. de tre store øer Lolland, Falster og Møn og de omkringliggende småøer Fejø, Femø, Askø, Bogø og Nyord. To af dagene tager vi på heldagsudflugt til nogle af øernes seværdigheder og får frokosten på gode spisesteder på øerne. De øvrige dage dykker vi hjemme på højskolen ned i øernes historie, litteratur, kultur og natur. Vidste du fx, at Sydhavsøerne har bidraget til verdenshistorien med flere internationalt berømte mænd? Der vil også være foredrag om andre emner i løbet af ugen. Og så vil højskolen som altid genlyde af masser af sang og musik. Strejftog på Sydhavsøerne er et kursus, som er velegnet til gruppetilmelding og til flere af Strejftogene i 2018 har diverse grupper fra seniorklubber rundt i landet allerede lagt billet ind. Der er et tillæg på 300 kr. på kurserne til at dække udflugterne og restaurantbesøgene.

Pristillæg til Strejftog: 300 kr.


Golf – for både begyndere og rutinerede

Er du begynder, får du undervisning i golfens grundteknik og regler. Du spiller på en rigtig golfbane, men i et mindre format, så udfordringerne ikke bliver større end du kan magte. Det er muligt at låne et golf-sæt til lejligheden.

Er du rutineret, handicapregistreret spiller, får du undervisning på netop dit niveau i alle spillets sofistikerede aspekter og bliver coachet omkring svingteknik, kort spil, køller og puttning.

Vi spiller på Falsters tre bedste baner: Marielyst Golfklub, Falster Golfklub og Storstrømmens Golfklub. Lærer er Pernille Fenger og Peter Søvad.

Kurset bliver afviklet uden om højskoleloven. Det vil sige, at vi ikke får statstilskud til det, og prisen derfor er små tusind kroner højere end med tilskud – til gengæld kan du få lov at spille golf, så længe du lyster hver dag, uden at du er forpligtet til at følge højskolens øvrige tilbud. Men du har muligheden – så du kan få en golfferie med alt det, som højskolen byder på: Masser af sang, musikalsk underholdning og spændende foredrag.

Pristillæg til golf: 1800 kr.


NB: En del af pladserne er reserveret til grupper.


1 uge:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

4.000 kr.

Duopris

4.400 kr.

Solopris

4.800 kr.

Personlige oplysninger, du afgiver til Højskolen Marielyst i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Højskolen Marielyst.

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.
Valgfag
Oplys gerne om du er begynder eller øvet golfspiller. Øvede golfspillere bedes oplyse evt. golfhandicap.

Øvrige oplysninger til Højskolen: