16-2018 Sommer på Marielyst

Kursusnr.: 

16/2018

Dato: 

15.07.2018 - 28.07.2018

Status: 

  • Venteliste

NB: Dette hold er nu UDSOLGT og der er oprettet venteliste.
 

Sommer på Marielyst

Når den lunefulde sommer forhåbentlig viser sig fra sin bedste side, holder vi sommerhøjskole på Marielyst. Det er to uger med alt det bedste fra højskolen: Inspirerende foredrag om en bred vifte af emner og masser af sang og musik. Delikat sommermad. Spændende udflugter. Og ikke mindst masser af samvær med inspirerende samtaler og befriende grin. Vi satser også på, at vejrguderne er os mildt stemt og planlægger masser af udendørsaktiviteter – fra morgensvømning i Østersøen over petanque i parken til gode traveture i nærområdet. Alt i alt skal det gerne blive to uger, hvor du både kan nyde sommeren på Marielyst og blive inspireret på mange måder til et fortsat aktivt seniorliv. Af erfaring ved vi, at hurtig tilmelding tilrådes. Sommerkurserne har et tillæg på 300 kr. til ekstra god mad og udflugter.

Pristillæg på dette kursus: 300 kr.


2 uger:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

4.800 kr.

Duopris

5.600 kr.

Solopris

6.400 kr.
Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.

Øvrige oplysninger til Højskolen: