15-2017 Strejftog på Sydhavsøerne - Golf

Kursusnr.: 

15/2017

Dato: 

30.07.2017 - 05.08.2017

Status: 

  • Venteliste

HOLD 15 OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT A F FØLGENDE FAG (A-B), SOM FØLGES I HELE FORLØBET 30. juli – 5 . august

STREJFTOG PÅ SYDHAVSØERNE

Et ugehold, hvor vi især sætter focus på Lolland-Falster og Møn. Vi hører om egnens historiske og kulturelle forhold og vi tager på udflugt til nogle af øernes seværdigheder. Men der vil naturligvis også blive holdt foredrag om diverse andre ting i løbet af ugen. Og så skal vi selvfølgelig også synge en masse sange samt høre en masse god musik. Kurset indeholder en halvdagsudflugt til Gedser og herregården Corselitze samt en heldagsudflugt til Møn med besøg på Thorsvang Samlermuseum og Fanefjord kirke.

GOLF

Er du begynder og har lyst til at stifte bekendtskab med golfens fascinerende verden, så er dette kursus noget for dig. Sammen med Pernille Fenger og Peter Søvad får du masser af frisk luft, dejlige gåture i grønne omgivelser, udfordringer i spillet, venskabelig konkurrence og frem for alt et stort fællesskab. I løbet af kurset får du undervisning i golfens grundteknik og regler, og du kommer til at spille på en rigtig golfbane i miniformat, så udfordringerne ikke bliver større, end at du kan magte dem. Det er muligt at låne et golf-sæt. Er du i forvejen handicapregistreret spiller i en klub, får du undervisning på dit niveau i alle spillets aspekter og bliver coachet omkring generel svingteknik, kort spil, køller og puttning. Banerne, vi bruger I løbet af kurset er nogle af de bedste på Falster: Marielyst golfklub, Falster Golfklub og Golfklubben Storstrømmen. Og så foregår det hele i højskoleregi, hvilket betyder, at du oven i golfen får en herlig buket af sang, musikalske indslag og spændende foredrag.

1 uge: 4.300 k r.
Pris: Kursus + golf: 5 .000 kr.

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

jeg vil gerne modtage nyheder om kurser, arrangementer og tilbud fra højskolen via e-mail og sms. Jeg kan til enhver tid melde fra igen pr. telefon eller via e-mail til højskolen.
Valgfag
Hvis du ønsker golf: Oplys venligst om du er begynder eller øvet.

Øvrige oplysninger til Højskolen: