13-2018 (UDSOLGT) Strejftog på Sydhavsøerne - Walk & Talk

Kursusnr.: 

13/2018

Dato: 

17.06.2018 - 23.06.2018

Status: 

  • Venteliste

NB: Dette hold er nu UDSOLGT og der er oprettet venteliste.
 

OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT AF FØLGENDE FAG, SOM FØLGES I HELE PERIODEN:


Strejftog på Sydhavsøerne

Strejftog på Sydhavsøerne er et 1-uges kursus, hvor vi sætter fokus på Sydhavsøerne, dvs. de tre store øer Lolland, Falster og Møn og de omkringliggende småøer Fejø, Femø, Askø, Bogø og Nyord. To af dagene tager vi på heldagsudflugt til nogle af øernes seværdigheder og får frokosten på gode spisesteder på øerne. De øvrige dage dykker vi hjemme på højskolen ned i øernes historie, litteratur, kultur og natur. Vidste du fx, at Sydhavsøerne har bidraget til verdenshistorien med flere internationalt berømte mænd? Der vil også være foredrag om andre emner i løbet af ugen. Og så vil højskolen som altid genlyde af masser af sang og musik. Strejftog på Sydhavsøerne er et kursus, som er velegnet til gruppetilmelding og til flere af Strejftogene i 2018 har diverse grupper fra seniorklubber rundt i landet allerede lagt billet ind. Der er et tillæg på 300 kr. på kurserne til at dække udflugterne og restaurantbesøgene.

Pristillæg til Strejftog: 300 kr.


Walk & Talk

Gang er en overset motionsform og fortælling en overset form for underholdning. Vi udforsker måden at gå på (slentreture, stavgang, powerwalk etc.) og bruger gåturen som rum for ro, tænksomhed og inspiration til de historier, vi skal fortælle hinanden. Livshistorier, løgnehistorier, vittige historier etc. Lærer: Peter Søvad, fodgænger og historiefortæller.


NB: En del af pladserne er reserveret til grupper.


1 uge:

Pris pr. person

                       

Spejderpris

4.000 kr.

Duopris

4.400 kr.

Solopris

4.800 kr.

Personlige oplysninger, du afgiver til Højskolen Marielyst i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Højskolen Marielyst.

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

Luksusløsning, hvor du får dit helt eget værelse.
Den billigste løsning, fordi du har mod på at dele et værelse med en fremmed af samme køn. Vi sætter jer sammen. Måske får du en ny ven eller veninde for livet. Kan vi ikke finde nogen at sætte dig sammen med, får du alligevel værelset til spejderpris.
En lille smule dyrere, fordi du selv bestemmer, hvem du deler værelse med. Det kan være din partner, en god ven eller veninde. Eller en helt tredje, du melder dig til sammen med.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: