12-2017 Seniordans - Naturperler på Lolland-Falster - Patchwork

Kursusnr.: 

12/2017

Dato: 

18.06.2017 - 01.07.2017

Status: 

  • Venteliste

HOLD 12 OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT A F FØLGENDE FAG (A-B-C), SOM FØLGES I H ELE FORLØBET 18. juni – 1 . juli

SENIORDANS

Akkurat som sidste år tilbyder vi seniordans på to forskellige hold. I år har vi lagt 14-dages holdet om sommeren, så danserne også kan nå at opleve Marielyst og stranden, når vejret som regel er bedre her end andre steder i landet. Erfaringsmæssigt ved vi, at dette hold bliver hurtigt fyldt, så du skal ikke vente for længe med at melde dig til. På dette kursus er det Lisbeth Christiansen og Lene Damkjær, der danser for i vores dejlige koncerthus. Vi skubber stolene til side, og kan danse bade formiddag, eftermiddag og aften. Alle kan deltage – eneste forudsætning er glæden ved at røre sig til musik.

NATURPERLER PÅ LOLLAND-FALSTER

På Lolland og Falster findes en lang række spændende og særprægede naturområder og naturseværdigheder. På Simon Vikstrøms kursus vil vi sætte fokus på nogle af disse og se på hvad de kan byde på af flora og fauna og andre naturkvaliteter. Undervisningen foregår både i klasselokalet og i felten på ture væk fra højskolen. Der vil forekomme en del gåture, så medbring gode sko, samt evt. regntøj. Medbring gerne egen kikkert og termokande. Nogle dage tager vi madpakke med. Hvis du har mulighed for at stille bil til rådighed mod at få km-penge, så meddel det venligst til kontoret ved tilmelding.

PATCHWORK

På Lis Djernæs’ patchworkkursus bliver der fokus på applikation og skæreteknik. Du lærer, hvordan du kan bruge applikationer i samspil med traditional patchwork. Og du får kendskab til en lang række skæreteknikker, som bade gør arbejdet lettere og resultatet mere præcist. Kurset er både til håndsyning og symaskine.

2 uger: 5.400 kr.

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

jeg vil gerne modtage nyheder om kurser, arrangementer og tilbud fra højskolen via e-mail og sms. Jeg kan til enhver tid melde fra igen pr. telefon eller via e-mail til højskolen.
Valgfag

Øvrige oplysninger til Højskolen: