08-2017 Nu er dagen fuld af sang - Seniordans - Rejse: I Luthers fodspor

Kursusnr.: 

08/2017

Dato: 

07.05.2017 - 13.05.2017

Status: 

  • Ledigt

HOLD 8 OM FORMIDDAGEN VÆLGES ÉT A F FØLGENDE FAG (A-B-C), SOM FØLGES I HELE FORLØBET 7. maj – 13. Maj
 

”NU ER DAGEN FULD AF SANG”

- og nu er næsten alle sangfuglene ankommet. Det er nu mangfoldigheden af fuglestemmer skal nydes og læres. På denne tid er der rig lejlighed til at få prøvet de færdigheder af udendørs, som Simon Vikstrøm præsenterer os for i undervisningslokalet. Kurset vil blive krydret med andre naturoplevelser, som fx en nattergaletur - hvis den da er ankommet – eller en tur til en anden spændende fuglelokalitet

1 uge: 4.300 kr.

SENIORDANS

Akkurat som sidste år tilbyder vi seniordans på to forskellige hold. I år har vi lagt ugeholdet i foråret, så danserne også kan nå at opleve Marielyst og stranden på denne årstid. Erfaringsmæssigt ved vi, at dette hold bliver hurtigt fyldt, så du skal ikke vente for længe med at melde dig til. På dette kursus er det Margit Jakobsen og Erling Møller Kristensen, der danser for i vores dejlige koncerthus. Vi  skubber stolene til side, og kan danse bade formiddag, eftermiddag og aften. Alle kan deltage – eneste forudsætning er glæden ved at røre sig til musik.

1 uge: 4.300 kr.

REJSE I LUTHERS FODSPOR

I 2017 er det 500 år siden, at Martin Luther bankede sine 95 teser op på kirkedøren ved Slotskirken i Wittenberg – og gav startskuddet til reformationen af den kristne kirke. På dette kursus får du en grundig indføring i Luthers tid og tænkning - munken, der blev til oprører og reformator, og som ikke blot skabte den protestantiske kirke, men som kom til at forme store dele af den samfundstænkning, vi har i dag. Efter en uge på skolebænken på Højskolen tager vi lørdag den 13. maj afsted i bus på en 7-dages rejse til det område i Tyskland, hvor Luthers liv udfoldede sig. Rejsen går til de afgørende historiske Luther-steder I Tyskland: Wartburg, Erfurt, Eisleben og Wittenberg. Med på turen er forstander Christian Schou, lærer Kåre Lind og en Lutherekspert. Bestil særskilt brochure om kurset og rejsen med alle detaljer på Højskolens telefon 54 13 63 61.

2 uger: Kursus 7. - 13 maj
+ rejse 13. - 20 maj
Dobbeltværelse: 10.900 kr
Enkeltværelse: 12.400 kr

Personoplysninger for deltager 1
-
Personoplysninger for deltager 2
-
Tilvalg

Nedenstående bedes besvaret ved afkrydsning i felterne

jeg vil gerne modtage nyheder om kurser, arrangementer og tilbud fra højskolen via e-mail og sms. Jeg kan til enhver tid melde fra igen pr. telefon eller via e-mail til højskolen.

Øvrige oplysninger til Højskolen:

Rejse: I Luthers fodspor