Brænder du for et job med mange forskelligartede opgaver indenfor kommunikation og kunsten at organisere? Vi søger et modent menneske, der kan håndtere en bred vifte af opgaver – og som har evnen til selv at tilrettelægge sit arbejde og prioritere opgaverne.

Dine opgaver bliver:  

 • At stå for højskolens hjemmeside (wordpress) og bruge den aktivt til digital markedsføring med nyhedsbreve etc.
 • At holde højskolens sociale medier i live ved at fodre dem med spændende indhold.
 • At skabe opmærksom om højskolens mange arrangementer med plakater, flyers, pressemeddelelser og annoncer og give en hånd med, når arrangementerne afvikles (indebærer ofte aftenarbejde).
 • At være projektleder på Seniorfestivalen med alt, hvad det indebærer af praktisk planlægning, booking af musik og foredragsholdere, salg af stadepladser til teltholdere, markedsføring, rekruttering af frivillige, samarbejde med partnere og til slut holde alle trådene i hånden, når festivalen går løs.

Vi tilbyder: 

 • En fuldtidsstilling på 37 timer.
 • Et job hvor du får både højskole, festival og masser af kultur i din hverdag
 • Meget forskelligartede opgaver inden for kommunikation, marketing, planlægning og organisering.
 • Inspirerende kollegaer og hundredvis af kursistbekendtskaber

Du er: 

 • Digital superbruger og gerne med grafisk fornemmelse og evne til at designe.
 • Erfaren i arbejdet med wordpress, mailchimp, google ads, facebook business.
 • En god skribent, der på kort tid kan skrue en appellerende tekst sammen, hvad enten det er en pressemeddelelse, nyt indhold til hjemmeside, opslag på de sociale medier eller en annonce.
 • Ikke bange for at give en praktisk hånd med, når det gælder om at sætte stole op eller sælge øl og vin i baren.
 • Uddannet i og med mindst 10 års erhvervserfaring indenfor følgende brancher: Journalistik, kommunikation, markedsføring, digitale/sociale/visuelle medier eller lign.
 • Vant til at bruge Indesign, Photoshop og lign. programmer
 • Har kærlighed til højskoletanken og synes det er fantastisk, at der findes højskoler for seniorer.

Din arbejdsplads bliver:

Højskolen Marielyst ligger i badebyen Marielyst på Sydfalster og har netop fejret sit 50-års jubilæum som seniorhøjskole.

Hvert år vælger små 2000 seniorer fra hele landet at tage på kursus hos os. De yngste er kun lige fyldt 50 år. De ældste er oppe i 90’erne. Fælles for alle gælder, at de er selvhjulpne, nysgerrige på livet og opsatte på i en uge eller to at lære nyt eller få genopfrisket gammel viden. Fælles for alle gælder også, at de er opsatte på at indgå i et fællesskab med andre seniorer og være i et miljø, hvor livserfaring værdsættes, og hvor man kan få nye jævnaldrende legekammerater, som man let klinger sammen med i kraft af de samme kollektive erindringer.

I sommeren 2022 arrangerer vi for anden gang Seniorfestival. Første gang var i 2019 og var en kæmpe succes, men som coronapandemien forhindrede os i at gentage i 2020 og 2021. Nu skal vi have den anden udgave op at stå af, hvad der skal blive til en fast årlig sommerevent på Marielyst. 

På skolen bliver du en del af et stort fællesskab med omkring 25 ansatte, hvor vi vægter medskabelse, ejerskab og socialt samvær højt. Du får din arbejdsplads på 1. sal, hvor skolens lille administration holder til og din nærmeste foresatte bliver skolens forstanderpar.

Vi prioriterer, at du bor tæt på højskolen – og gør du det ikke i forvejen, er jobbet en fin anledning til at flytte til Falsters skønne natur med skov og strand og ikke mindst gode, billige boliger.

Jobbet er en nyskabelse på skolen og vi håber at kunne ansætte dig 1. februar 2022. Vi holder samtaler i uge 47. Ansøgningsfrist: 14. november. Send din ansøgning til kontor@hsmarielyst.dk.

Har du spørgsmål, kan du kontakte viceforstander Jannie Lehmann (jlm@hsmarielyst.dk og tlf. 2434 3705) eller forstander Christian Schou (cs@hsmarielyst.dk og tlf. 4037 7470).