På Højskolen Marielyst har vi et stort kreativt værksted, hvor kursisterne om eftermiddagen mellem kl. 15:30 og 17:30 kan udfolde sig kreativt med en bred vifte af håndværk: Fra traditionelt syarbejde til filtning. Fra smykkefremstilling i sølv og glas til trædrejning. Fra akvarelmaling til støbning af skulpturer. Og meget mere. Arbejdet foregår på egen hånd og uden instruktion.

Men vi har brug for nogle frivillige, som vil hjælpe med at holde orden på værkstedet. Som ved, hvor værktøj og andre materialer findes.  Og som kan sikre, at alt kommer på plads igen efter brug og den enkelte værkstedsbruger får ryddet ordentligt op efter sig. Og som måske også kan give den enkelte værkstedsbruger en hjælpende hånd i ny og næ. Det gør ikke spor, hvis du selv har hænderne skruet rigtigt på.

Vi forestiller os at etablere en selvstyrende gruppe på 5 – 6 frivillige. De første to har vi fundet. Med en gruppe på 5 -6 vil der blive tale om, at hvert medlem af gruppen i gennemsnit har en dag om ugen på værkstedet. Gruppen skal selv indbyrdes aftale sine vagter og sørge for at bytte, hvis én pludselig bliver forhindret.

Vi håber at få sammensat en gruppe af mennesker, der kan hygge sig med hinanden og med kursisterne, når de har vagt på værkstedet. Og som vil glæde sig over at blive en del af det fællesskab, som højskolen er for både ansatte og frivillige.

Har du lyst til at være med? Så send en kortfattet mail om, hvem du er til højskolens viceforstander, Jannie Lehmann på jlm@hsmarielyst.dk

Vil du vide mere, inden du skriver, er du velkommen til at ringe til Jannie på 24 34 37 05.