Kurser

Kommende kurser på højskolen

Nyheder

Hvad sker der på højskolen...

Arrangementer

Koncerter og foredrag på Højskolen...

Transport til højskolen
Vi har bustransport fra Storkøbenhavn direkte til højskolen. Tag bussen fra Sjælør eller Høje Taastrup station til højskolen og hjem igen, tilmelding via kontoret. Kommer du fra Fyn eller Jylland kan du også tage bus 800 fra Odense over Langeland til Falster.
Tab dig på Marielyst
Har kiloene sneget sig på gennem årene? Vil du have en sundere livsstil? Så har du chancen på vores nye livsstilskursus. Kurset varer 12 uger, fordelt med seks uger fra 21. oktober til 1. december 2018 og seks uger fra 27. januar til 9. marts 2019.
Daghøjskole 2018
Bor du nær højskolen, så tag på højskole i dagtimerne og sov i din egen seng om natten. Du deltager i dagens program fra kl. 8.00 til 17.15 alle hverdage og får forplejning, udflugter og alle undervisningstilbud samt foredrag. I 2018 koster det 1.175,- kr. pr. uge.


Ta’ på Danmarks smukkeste højskole i det gamle badehotel

Højskolens centrum er en gammel charmerende firelænget gård, der tidligere har fungeret som badehotel. Vi har 60 værelser, 84 senge og alt er i et plan. Vi har egen bus fra København og lige til døren. Skolen har en stor smuk park, meget flot kunst og så er der kun 200 meter til Østersøen med Danmarks bedste badestrand.

    

    Klik på billedet herover af Kursuskatalog 2018, for at se det.
       

 

- mød os på Facebook!

Opdateringer, nyheder og meget mere....