Da en af vores gode kolleger i køkkenet snart flytter til Jylland for at være tæt på børn og børnebørn, har vi fået en ledig stilling i vores køkken.

Vi har dejlig travlt i vores køkken og søger en faglig stærk medspiller til et godt team, bestående af kokke, ernæringsassistenter, flexjobbere og et par medhjælpere. Pt. er vi 10 medarbejdere.

Vores motto er: Livet er for kort til dårlig mad, hvilket betyder vi forsøger at lave så meget som muligt helt fra bunden af sæsonens bedste råvarer med tanke på bæredygtighed og ernæringsrigtigt sammensatte måltider. Vi serverer både på tallerkener og på buffet og så deles vi alle om opgaverne incl. opvasken.

Vi er en seniorhøjskole i sommerbyen Marielyst på Falster blot 300 meter fra Marielyst strand og vores gastronomiske spillerum dækker både de gode gamle klassikere opgraderet i moderne versioner, det grønne køkken som meget gerne må blive endnu større og så bager vi brød, boller og de mest vidunderlige kager og småkager.

Vi har også en stor køkkenhave med krydderurter og spiselige blomster lige bag køkkenet, som vi bruger, når det spirer, blomstre og gror.

Køkkenet er en helt central funktion på en højskole, hvor det at spise sammen med mange andre i 1 eller 2 uger tilfører kursisterne oplevelser på tallerken, gode snakke over maden og giver nye bekendtskaber. Kursisterne glæder sig altid til spisetid.

Tanker om dig:

  • Du har et godt humør og god energi.
  • Du er faglig stærk, nysgerrig og vil gerne prøve nye ting.
  • Du kan arbejde selvstændigt og samtidig fungere i teams.
  • Du tager ansvar og kan jonglere mere end en bold ad gangen.

Vi tilbyder:

Et spændende og udfordrende fast job i trygge rammer, hvor en tillidsbaseret ledelsesstil skaber det gode arbejdsmiljø.

Fuldtidsstilling i vores køkken som er åben fra kl. 7.00 – 20.30, 6 – 7 dage om ugen hele året rundt undtagen nogle uger i januar. Der vil være enkelte aften- og weekendvagter samt vagter på helligdage.

Løn efter kvalifikationer.

Ansættelse hurtigst muligt og helst inden 1. oktober 2022.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende indtil vi har fundet den rette, så vent ikke med at sende din ansøgning – absolut sidste frist er d. 1. september 2022.

Send en kort ansøgning samt et CV til kontor@hsmarielyst.dk

Kontakt køkkenchef Jesper Ravn for yderligere spørgsmål og informationer på jr@hsmarielyst.dk.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden.