Erfaren bogholder søges til højskolen.

Højskolen Marielyst er en seniorhøjskole, som er placeret i hjertet af Marielyst. Hvert år får vi besøg af små 1800 kursister, som deltager i 1 eller 2 ugers kurser. Vores nuværende bogholder vil prøve lykken som selvstændig og vi søger derfor en erfaren og alsidig regnskabsmedarbejder pr. 1. september eller hurtigst muligt derefter.

Arbejdsopgaver og ansvarsområde
Opgaverne spænder vidt i en lille organisation som vores, men du bliver en nøglemedarbejder i forhold til at holde styr på vores daglige økonomi. Dine opgaver er:

Daglig kontering og bogføring
Fakturering
Debitorstyring
Kreditorstyring
Bankafstemning
Afregning af moms og afgifter
Servicering af kursister pr. telefon
Kvartalsregnskab og budget
Klargøring til årsregnskab til revisor
Div. Indberetninger til Slots- og Kulturstyrelsen
Kursist-administration
Diverse administrative opgaver

Dine kompetencer
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse, har flere års erfaring i hovedparten af de ovennævnte opgaver og er vant til at arbejde med MS Office-pakken. Vi arbejder i e-conomic og woocommerce med lagerstyring og fakturering, og det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring med disse systemer.

Som person er du struktureret, nysgerrig, empatisk og glad af natur, og har let ved at snakke med alle.

Vi tilbyder:
Et job på fuld tid på en sjov højskole, hvor ikke to dage er ens. Der er tale om et selvstændigt og alsidigt job, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med de øvrige medarbejdere på kontoret og højskolens forstanderpar. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning
Kortfattet ansøgning vedlagt CV, sendes på e-mail til højskolens forstander, Christian Schou på cs@hsmarielyst.dk. Spørgsmål til jobbet rettes også til ham på telefon 4037 7470. Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi stopper søgeprocessen, når den rigtige ansøger viser sig.