Har du lyst til at have din daglige gang på en uhøjtidelig højskole og lave god og lækker mad til 80 kursister hver dag? Så har du nu muligheden for at få et udviklende og udfordrende job som vores nye køkkenchef. 

Vi er en seniorhøjskole i Marielyst på Falster, kun 200 meter fra områdets berømte strand. Vi får hvert år besøg af over 1700 kursister, som er her på kursus i 1 eller 2 uger. Derudover lægger mange musikere, fagfolk, samarbejdspartnere og kunstnere vejen forbi. Vi holder til i en stor charmerende bindingsværksbondegård, omgivet af egen park med sø.

Vi har en uformel tone med hinanden og over for vores kursister, som alle kommer med stor lyst til at blive udfordret på viden og indsigt og stor appetit på de tre daglige måltider og de mange mellemmåltider, som hører en højskole til. Ud over at være højskole er vi også kulturhus med over 100 åbne publikumsarrangementer om året både inde og ude i vores park.

Du kommer til at stå i spidsen for et køkken med 9 medarbejdere (2 kokke og resten køkken- og ernæringsassistenter, tilsammen 8 årsværk). Hertil kommer 4 ungarbejdere, der på skift hjælper til.

Køkkenets opgave er hver dag året rundt at levere morgenbuffet, en 2-retters menu til middag og en kold/lun buffet til aften til 80 gæster. Ind i mellem serverer vi også 3-retters festmiddage og afholder Folkekøkken med op til 140 deltagere. Vi har også regelmæssigt besøg af foreninger og organisationer, som skal bespises eller have kaffe og kage.

Overblik, planlægning og empati er tre vigtige nøgleord i dette job. Overblik og planlægning fordi du skal stå for vagtplaner, madplaner og indkøb i relation til højskolens mange aktiviteter og varierende antal kursister og empati fordi du har med mennesker at gøre.

Jobbet er en fast stilling på 37 timer, hvor du bruger cirka halvdelen af din arbejdstid på administration og planlægning og resten af arbejdstiden på produktion i køkkenet på lige fod med kollegerne. Vi forventer at du har en køkkenfaglig uddannelse og kommer med gode anbefalinger.

Du får det overordnede ansvar for menuplanlægning, vagt- og ferieplanlægning og bestilling af varer og kontakt til leverandører. Du får også ansvar for evt. ansættelser i køkkenet i samarbejde med viceforstanderen.

Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider og arbejde i weekender og helligdage og en arbejdstid, som ligger mellem kl. 7.00 og 21.00.

Stillingen ønskes besat senest 1. maj 2019. Spørgsmål kan rettes til højskolens viceforstander Jannie Lehmann på tlf. 24 34 37 05. Ansøgning, CV, eksamenspapirer og udtalelser sendes til kontor@hsmarielyst.dk senest d. 28. februar og samtaler finder sted i uge 11.

Højskolen Marielyst – Bøtøvej 2 – 4873 Væggerløse – www.hsmarielyst.dk