Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Generalforsamling Højskolen Marielyst

november 1 @ 10:00 - 12:00

Skolens bestyrelse har besluttet at generalforsamlingen holdes søndag den 1. november kl. 10 til 12 på højskolen i koncerthuset, den skulle have været i maj, men måtte af gode grunde aflyses.

Dagsordenen er fastsat i vedtægterne og bliver:

  1. Valg af dirigent.
  2. Bestyrelsens beretning.
  3. Forstanderparrets beretning.
  4. Det reviderede regnskab forelægges til orientering.
  5. Indkomne forslag.
  6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter i henhold til § 6.
  7. Fastsættelse af kontingent.
  8. Eventuelt.

Som medlem af skolekredsen har du ret til at møde op til generalforsamlingen med stemmeret og mulighed for at kandidere til bestyrelsen. Det forudsætter dog, at du har betalt dit kontingent for 2020 senest 1. februar i år.

Har du forslag du ønsker behandlet på generalforsamlingen under punkt 5, skal du sende dem til skolens kontor (kontor@hsmarielyst.dk) senest 1. oktober.

Det måske mest spændende på generalforsamlingen bliver valg af bestyrelsen. Bestyrelsen består af syv medlemmer i alt, hvor de to er udpeget af henholdsvis Danske Seniorer og Faglige Seniorer. De øvrige fem vælges på generalforsamlingen og da det er første gang skolekredsen holder generalforsamling er alle fem pladser på valg.

I den nuværende bestyrelse vil fire af medlemmerne genopstille. Det er Henning Poulsen (som er formand), Alma Larsen, Flemming von Würden Petersen og Kirsten Bonde.

Men indtil videre har ingen meldt sig til den femte plads – og principielt er alle pladser på valg, så har du lyst og ambitioner om at være med til at præge skolen ved at sidde i bestyrelsen, skal du ikke holde dig tilbage.

Efter generalforsamlingen bliver der mulighed for at spise frokost på højskolen for 100 kr. I starten af oktober sender vi et nyhedsbrev til skolekredsmedlemmerne med de eventuelt indkomne forslag og med mulighed for tilmelding til generalforsamlingen og til frokosten.

Detaljer

Dato:
november 1
Tidspunkt:
10:00 - 12:00
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangør

Højskolen Marielyst

Sted

Højskolen Marielyst