Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Folkekøkken & Foredrag: Poul Madsen

23. september kl. 18:00 - 21:30

DK160 – DK320
Portræt af Poul Madsen foto af Emil Jakobsen

Den tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet Poul Madsen giver en kontant, munter og absolut ikke underdanig gennemgang af mediernes forhold til kongehuset fra enevælden og frem til i dag.

Han var stor fan af prins Henrik og har den største respekt for dronning Margrethe. Alligevel undrer han sig over, hvorfor pressen stort set altid har glemt at stille de kritiske spørgsmål til kongehuset og regenterne. I sit foredrag Kongen af Danmark gennemgår kommunikationsrådgiver og tidligere chefredaktør på Ekstra Bladet Poul Madsen kritisk og humoristisk kongehusets udvikling fra enevælden til Instagram.

Fortæller også om egne oplevelser med kongehuset

Glæd dig til en aften med sjove, vanvittige og absurde eksempler på mediernes dækning af kongehuset. Poul Madsen fortæller også om egne oplevelser med Margrethe, Frederik og alle de andre kongelige. Undervejs byder han på en royal quiz og kommer også med sit bud på, hvordan det vil gå kong Frederik.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med LOF Lolland Falster.

Spisning på højskolen

Spisningen til Folkekøkken & Foredrag foregår på Højskolen Marielyst kl. 18.00 og foredraget kl. 19.30.

Billetter til både spisning og foredrag koster 320 kr. (+ gebyr). Deadline for billetkøb med spisning er kl. 12.00 på dagen. Vær opmærksom på, at spisningen foregår i bedste folkekøkkenstil, hvor man sidder til bords med andre.

Billetter til foredraget koster 160 kr. (+ gebyr). Er der resterende billetter, sælges de ved indgangen til Koncerthuset fra kl. 19.00.

KØB BILLET

 

Detaljer

Dato:
23. september
Tidspunkt:
18:00 - 21:30
Pris:
DK160 – DK320
Begivenhed Tags:
, , , , , , ,

Sted

Højskolen Marielyst