Højskolen søger ny leder til køkkenet

Køkkenchef til Højskolen Marielyst
 

Har du lyst til at have din daglige gang på en højskole for aktive seniorer med højt humør og højt til loftet? Og har du erfaring med at lede et køkken og kan dokumentere, at du kan holde budgettet? Så er det måske dig, vi søger som vores nye køkkenchef.
 

Højskolen Marielyst ligger i Danmarks sydøstligste hjørne og får hvert år besøg af omkring 1600 gæster på kurser af 1 eller 2 ugers varighed.  Vi har til huse i en stor charmerende bindingsværksbondegård, omgivet af egen park og med kun 200 meter til Danmarks bedste badestand. Her er godt humør, masser af musik og en dagligdag præget af en uformel tone mellem ansatte og kursister, som alle kommer med stor lyst til at blive udfordret på viden og indsigt, og endnu større appetit på de tre daglige måltider og de mange mellemmåltider, som hører en højskole til.
 

Du kommer til at stå i spidsen for et køkken med 11 medarbejdere, som hver dag året rundt (næsten – vi har også nogle få lukkeperioder) serverer morgenmad, 2-retters middag og en kold/lun aftenbuffet for op til 80 kursister af gangen. Køkkenet serverer også 3-retters festmiddage, forbereder receptioner og arrangerer folkekøkken, hvor højskolen åbner køkkenet for gæster udefra.
 

Vi går ikke op i din baggrund – du kan være kok, økonoma, køkkenleder etc. – men vi går op i, at du har dokumenteret køkkenleder-erfaring og er dygtig til lede og vejlede dine kolleger. Vi går også op i, at du kan dokumentere, at du kan overholde budget for både personaleforbrug og indkøb.
 

Vi vil også værdsætte, hvis du kan formidle, hvad I laver i køkkenet i form af oplæg om kost og ernæring for vore kursister og kan bidrage med ideer til kursusindhold på lige fod med vores lærere, når sundhed og motion er temaet for et kursus.
 

Og så skal du være den drivende kraft i udviklingen af køkkenets madproduktion mod mere grønt og mindre kød og med mere end i dag, der er lavet fra bunden af.
 

Jobbet er en fast stilling på 37 timer, hvor du bruger cirka ¼ af tiden på administration/planlægning og resten på produktion i køkkenet på lige fod med de andre medarbejdere.
 

Du får ansvaret for menuplanlægning, vagt- og ferieplanlægning og bestilling af varer og kontakt til leverandører. Du får også ansvar for evt. ansættelser i køkkenet i samarbejde med viceforstanderen.
 

Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider og arbejde i weekender og helligdage og en arbejdstid, som ligger mellem kl. 7.00 og 21.00.
 

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. august 2017. Spørgsmål kan rettes til højskolens viceforstander Jannie Lehmann på tlf. 24343705. Ansøgning, CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser sendes til jlm@hsmarielyst.dk
 

Vi afholder samtaler løbende.
 

Hvis du vil vide mere om Højskolen Marielyst finder du det på www.hsmarielyst.dk